Δεν προχωράει η συμφωνία για το “Βόρεια Μακεδονία” – Πολύ κακό για το τίποτα

0

Όλοι οι ξένοι χαίρονται και «χειροκροτούν» και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι «σφάζονται».

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και -λέμε τώρα- Βόρειας Μακεδονίας και βγήκαν τα μαχαίρια!

Συνηθισμένα τα βουνά απ’ τα χιόνια, θα μου πεις, αφού τουλάχιστον στα μέρη μας η διχόνοια είναι εθνικό σπορ από αρχαιοτάτων χρόνων.

Τα ίδια και χειρότερα βέβαια συμβαίνουν και στη γειτονική χώρα και τελικά έχουμε το εξής παράδοξο: Όλοι οι ξένοι χαίρονται και «χειροκροτούν» και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι να «σφάζονται», εκτοξεύοντας κατηγορίες περί εθνικής μειοδοσίας και προδοσίας.

Τι λένε τα άστρα όμως;

Αστρολογικά, πάντως, φαίνεται να γίνεται πολύ κακό για το τίποτα, αφού με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν και κυρίως την δραστική συμμετοχή του Ποσειδώνα στις εξελίξεις, το πιθανότερο είναι αυτή η συμφωνία να μην προχωρήσει.

Κι αυτό βέβαια θα κριθεί, είτε στα Κοινοβούλια των δύο χωρών, είτε το φθινόπωρο, με το δημοψήφισμα, ειδικά αν γίνει από τις 7 Οκτωβρίου και μετά.

Μέχρι τότε, οι μεν μπορούν να «φαντασιώνονται» πως λύθηκε ένα πρόβλημα μετά από τρεις δεκαετίες και οι δε να υπερθεματίζουν για το ποιος θα μαζέψει περισσότερες ψήφους από το «εθνικοπατριωτικό» μέτωπο.

Πηγές: astrology.gr

loading...