Δείτε τι έκανε η η Νατάσα Καλογρίδη στο αμάξι μόλις αφέθηκε ελεύθερος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος[photos]

Όταν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αφέθηκε ελεύθερος, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, η Νατάσα Καλογρίδη ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη.

Ήταν λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, 22.04.2019, όταν γινόταν γνωστό πως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι, μετά από πολύωρη απολογία ενώπιον του ανακριτή.

Με την ανακοίνωση της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρία Ελένη και η σύντροφος του, Νατάσα Καλογρίδη άρχισε να χειροκροτά!

Μην το χάσεις:  Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η πολυκατοικία από την οποία έπεσε το 3χρονο κοριτσάκι

Να σημειωθεί ότι όλο το προηγούμενο διάστημα, τόσο η Μαρία Ελένη όσο και η ξανθιά ηθοποιός συμπαραστέκονταν θερμά στον διακεκριμένο νομικό, είτε έξω από το ανακριτικό γραφείο είτε στο δικαστήριο, και βρίσκονταν στο πλευρό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου σε αυτήν την περιπέτεια από την πρώτη στιγμή.

Λίγο μετά, η ηθοποιός περίμενε τον γνωστό ποινικολόγο μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο δευτερόλεπτα αργότερα έφυγαν μαζί από το δικαστήριο.

Μην το χάσεις:  ΘΡΙΛΕΡ με τον θάνατο της 22χρονης Ολυμπίας-«Πνίγηκε ενώ είχαμε ερωτική επαφή» λέει ο κατηγορούμενος αστυνομικός σύζυγός της

Η Νατάσα Καλογρίδη ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη και όταν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μπήκε στο αυτοκίνητο και έκατσε στο πίσω κάθισμα, εκείνη έσπευσε να πέσει στην αγκαλιά του, να τον φιλάει και να τον αγκαλιάζει, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε καρέ – καρέ την στιγμή

makeleio.gr

loading...