Χαμός στα social media: Με μαγιό και «βραχιολάκι» …εντοπισμού της αστυνομίας!

Χάρμα οφθαλμών οι τρεις καλλίγραμμες κοπέλες με τα μικροσκοπικά τους μπικίνι να περιμένουν στο ταμείο ενός καταστήματος με τον φακό να εστιάζει στην οπίσθια πλευρά τους.

Ο χρήστης JarJarDrinks ανέβασε την επίμαχη εικόνα στο Διαδίκτυο με την ακόλουθη λεζάντα: »Τίποτα καλύτερο για το καλοκαιρινό look από ένα βραχιόλι εντοπισμού, με δικαστική εντολή«, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους χρήστες στα social media.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», παρατηρώντας κανείς καλύτερα τη φωτογραφία, θα διαπιστώσει ότι η ξανθιά κοπέλα που βρίσκεται στη μέση, φορά εκτός από ένα ωραίο μαγιό, κι ένα ηλεκτρονικό βραχιόλι στον αστράγαλό της, σαν κι αυτό που φόραγε ο ένας εκ των δραστών της σφαγής της Νορμανδίας.

Μην το χάσεις:  Μαύρο Δελφίνι: Η φυλακή απ’ όπου φεύγεις μόνο νεκρός

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, η φωτογραφία έκανε θραύση καθώς μέσα σε σε δύο ημέρες είχε περίπου 100.000 views αλλά και δεκάδες σχόλια.

«Τίποτα δεν συμπληρώνει καλύτερα το καλοκαιρινό λουκ από ένα βραχιόλι επιτήρησης», γράφει ένας χρήστης. «Κανείς δεν πρόσεξε τον αστράγαλο της κοπέλας», γράφει άλλος.  «Tο monitor καλύπτει περισσότερο δέρμα απ΄ότι το μπικίνι της», αναφέρει ένας τρίτος ενώ υπάρχουν και αυτοί που είναι πιο τολμηροί αλλά και περίεργοι…

Μην το χάσεις:  Απίστευτη αγγελία! 40χρονη χήρα πουλά το σπίτι της μαζί με... [photos]

«Κι εγώ θα ήθελα να εκτίω ποινή στην παραλία», γράφει ένας χρήστης . «Μήπως η κοπέλα κρύβει τίποτε από κάτω από το βραχιολάκι; » διερωτάται ένας άλλος.

πηγή: protothema.gr

loading...