Αυτό είναι το ανώμαλο κτήνος που πούλησε έρωτα στην 14χρονη Αμαλία και την έριξε στις ράγες του Ηλεκτρικού

Το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όπως αποκάλυψε το «Χαμόγελο του Παιδιού», είχε την καταγγελία από τις 9 Μαΐου, αλλά δεν έπραξε έγκαιρα τα δέοντα.

Μάλιστα, στην αναφορά επισημαινόταν πως ο 43χρονος επιβίβαζε στο αυτοκίνητό του την 14χρονη από πλατεία της περιοχής.

Το τέρας, φορούσε την προβιά του ψιλικατζή-περιπτερά της γειτονιάς και κατάφερε να προσεγγίσει την μικρή, αφού από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκε πως το κοριτσάκι από τα Γιάννενα, «ψυχολογικά δεν ήταν καλά …».

Μην το χάσεις:  ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας με τρεις τραυματίες

Η μικρή ζούσε με την μητέρα της και τον πατριό της και όπως ο ίδιος ομολόγησε στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, γνώρισε τη μαθήτρια πριν τρεις μήνες στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε στην περιοχή του Μοσχάτου όπου το κοριτσάκι πήγαινε για να αγοράζει σοκολάτες και γαριδάκια.

Κάποια στιγμή, βρήκε την ευκαιρία όταν την είδε στεναχωρημένη και με το πρόσχημα πως ήθελε να την παρηγορήσει, κατάφερε να της κερδίσει την εμπιστοσύνη και άρχισαν να κάνουν πολύ στενή παρέα. Βρήκε αυτό που έψαχνε στην αθώα παιδική ψυχούλα της, την «Αχίλλειο πτέρνα», μετά της πούλησε έρωτα και κατάφερε να την αποπλανήσει αρκετές φορές. Μάλιστα της είχε τάξει που θα ζήσουν μαζί για το υπόλοιπο της ζωής του!

Μην το χάσεις:  ΕΚΤΑΚΤΟ!Τούρκοι αποβιβάστηκαν στις Οινούσσες

makeleio.gr

loading...