Anne: Η Σουλέ σκοτώνει τον Τζενγκίζ και μπαίνει στη φυλακή

Οι εξελίξεις στη σειρά Anne είναι συγκλονιστικές.

Μπορεί να πέρασαν πολλά, στο τέλος, όμως, η Ζεϊνέπ και η Τουρνά θα τα καταφέρουν να γίνουν μια πραγματική οικογένεια. Όλοι είναι συντετριμμένοι στην κηδεία του Σινάν. Η Τζαχιντέ νιώθει τύψεις, αφού, αν δεν είχε πει εκείνο το ψέμα, τίποτε απ’ όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί. Όσο για τη Σουλέ και τον Τζενγκίζ, κρύβονται σ’ ένα εγκαταλειμμένο κτίριο, για να μην τους βρει η αστυνομία.

Η Ζεϊνέπ αποχαιρετά τον Σινάν. «Εγώ θα πέθαινα χωρίς την Τουρνά. Εσύ με γύρισες πίσω α πό εκείνον τον γκρεμό. Με κράτησες από το χέρι, στάθηκες δίπλα μου. Όμως, η ζωή είναι άπονη. Τώρα, η Τουρνά είναι κοντά μου, αλλά λείπεις εσύ. Σ’ ευχαριστώ πολύ που ήσουν δίπλα μου, που με αγάπησες», λέει κλαίγοντας πάνω από το μνήμα του. Την ώρα που φεύγει, την πλησιάζει η Σουλέ. Κι αφού της λέει τα συλλυπητήριά της, αποκαλύπτει και τον πραγματικό λόγο για τον οποίο βρίσκεται εκεί.

Της προτείνει να κρατήσει για πάντα τη Μελέκ, αρκεί να παραιτηθεί από την κατηγορία της για τον Τζενγκίζ. Η Ζεϊνέπ δέχεται, η Τουρνά όμως έχεις τις αντιρρήσεις της. «Τι θα κάνει ο Χασάν χωρίς εμένα; Εγώ τον φρόντιζα». «Μαμά, θέλω πολύ να μείνω μαζί σου, αλλά εκείνος είναι αδελφός μου. Αν κάνουν και σε εκείνον τα ίδια που έκαναν σε μένα;», τη ρωτά. Έτσι, η Ζεϊνέπ πηγαίνει την επόμενη μέρα στη Σουλέ και τον Τζενγκίζ και βάζει κι αυτή το δικό της όρο, να πάρει και τα δύο παιδιά. Εκείνοι δεν δέχονται κι έτσι συμφωνούν να τους νοικιάσει η Ζεϊνέπ ένα σπίτι κοντά τους, ώστε η Τουρνά να βλέπει τον αδελφό της όποτε θέλει.

Η Τζαχιντέ κανονίζει τα διαδικαστικά και λίγες μέρες αργότερα παραδίδει στον Τζενγκίζ τα κλειδιά του καινούργιου τους σπιτιού. Παράλληλα, ανακοινώνει στη Ζεϊνέπ ότι συμπεριέλαβε και την Τουρνά στη διαθήκη της. Ο Τζενγκίζ δείχνει από την πρώτη μέρα τις προθέσεις του. Δεν επιτρέπει στην Τουρνά να δει τον αδελφό της, επειδή πήγε απρόσκλητη στο σπίτι τους. «Εδώ είναι το δικό μας σπίτι, δασκάλα.

Δεν μπορείς να μπαίνεις όποτε θέλεις». «Μπορεί να τον βλέπει όταν θα το επιτρέπω εγώ!», λέει στη Ζεϊνέπ. Το βράδυ η Τουρνά το σκάει και πηγαίνει κρυφά στον αδελφό της για να του δώσει κρέμα. Ο Τζενγκίζ την ακούει να λέει στη Σου για τη διαθήκη κι αρχίζει πάλι τα όνειρα για τη μεγάλη ζωή. Στο μεταξύ, η Ζεϊνέπ βλέπει ένα παράξενο όνειρο. Ένα μικρό κορίτσι να βάζει φωτιά στο δωμάτιο που κοιμάται ένας άντρας. Το επόμενο πρωί ζητά από τον Αλί να βρει το φάκελο της κυρίας Γκιονούλ. Εκείνος, που γνωρίζει την αλήθεια, της λέει ψέματα ότι η φωτιά στο σπίτι τους ξέσπασε από μια λάμπα.

Μην το χάσεις:  Η Σία Κοσιώνη πήρε 16 κιλά!![video]

Λίγο αργότερα, όμως, η Ζεϊνέπ βρίσκει στα πράγματα του Σινάν το φάκελο της Γκιονούλ και μαθαίνει την αλήθεια. Το κοριτσάκι που είδε στον ύπνο της ήταν η ίδια. Εκείνη άναψε τα σπίρτα και έβαλε φωτιά στο δωμάτιο. Η Γκιονούλ μπαίνει εκείνη την ώρα στο σπίτι και καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. «Εξαιτίας μου! Εγώ το έκανα, εγώ έκαψα το σπίτι. Εγώ σκότωσα τον πατέρα μου!» , της λέει. Πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά της και για πρώτη φορά την αποκαλεί μαμά

Η Σουλέ ανακοινώνει στον Τζενγκίζ ότι χωρίζουν. Εκείνος φυσικά απαντά με βία, χωρίς όμως να έχει υπολογίσει την Γκιονούλ, που μπαίνει ξαφνικά στο σπίτι και τον σημαδεύει με το όπλο της Τζενγκίζ καταφέρνει να την αφοπλίσει, το όπλο όμως περνάει στα χέρια της Σουλέ. Κι ενώ εκείνος την προτρέπει να πυροβολήσει την Γκιονούλ, εκείνη στρέφει το όπλο πάνω του. Η Σουλέ σκοτώνει τον Τζενγκίζ και μπαίνει στη φυλακή.

Την ανατροφή των παιδιών της αναλαμβάνει η Ζεϊνέπ. Λίγο καιρό αργότερα, τα δύο αδέλφια απολαμβάνουν όμορφες στιγμές με τη νέα οικογένεια τους! Στο μεταξύ, ο Τζενγκίζ πηγαίνει στο σπίτι της Τζαχιντέ και η Γκαμζέ βγαίνει εκτός εαυτού. Παίρνει από το χρηματοκιβώτιο το όπλο και τον πυροβολεί στο χέρι. Η Ζεϊνέπ το μαθαίνει και τρέχει στο πατρικό της. Όπως εκμυστηρεύεται στη μητέρα της, νιώθει υπεύθυνη για όλα όσα συμβαίνουν. Δίνω πόνο σε ό,τι αγγίζω , της λέει. Η Τζαχιντέ την παρηγορεί. Εσύ τα ομορφαίνεις όλα , τη διαβεβαιώνει. «Εμείς είμαστε πια μια μεγάλη οικογένεια.

Εγώ είμαι η Τουρνά. Η κόρη της Ζεϊνέπ. Η ψυχή της μαμάς της», λέει η Τουρνά. Το επόμενο πρωί τα κορίτσια βρίσκουν αναίσθητη την Τζαχιντέ και τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα πεθαίνει. Ο Τζενγκίζ τρίβει τα χέρια του, αφού το μόνο που τον νοιάζει πια είναι η κληρονομιά της Τουρνά. Η Σουλέ, όμως, που έχει μάθει ότι ο Τζενγκίζ καταχράστηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που της είχε στείλει ο πεθερός της, αποφασίζει να τον βγάλει από τη ζωή της. Πηγαίνει στη Ζεϊνέπ και της λέει ότι συμφωνεί με την πρότασή της να υιοθετήσει την Τουρνά η Γκαμζέ, αφού η ίδια δεν μπορεί λόγω της απαγωγής. Όταν το ανακοινώνει βέβαια στον Τζενγκίζ, εκείνος τη σαπίζει στο ξύλο. Στη συνέχεια, πηγαίνει με την αστυνομία στο σπίτι της Ζεϊνέπ και παίρνει την Τουρνά, αφού όταν είχε παντρευτεί τη Σουλέ είχε υιοθετήσει και την κόρη της, οπότε είναι νόμιμος κηδεμόνας της. Πάνω στην απελπισία της, η Σουλέ παίρνει τα παιδιά και φεύγει. Βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της κυρίας Ζεχρά. Ο Τζενγκίζ καταφέρνει να την πείσει και πάλι να επιστρέψει στο σπίτι.

Μην το χάσεις:  «Μπουρλότο» η Χατζηβασιλείου με δημοσιογράφο: «Λυπάμαι για το κριτήριό σας»[Video]

Έτσι, αναλαμβάνει δράση η Γκιονούλ και σύντομα έχει στα χέρια της ένα χαρτί με την υπογραφή του, που λέει ότι παραιτείται από την κηδεμονία και των δύο παιδιών. ύποπτος Η αστυνομία πηγαίνει στο σπίτι της Σουλέ, αναζητώντας τον Τζενγκίζ. Όπως την ενημερώνουν, είναι ύποπτος για τη δολοφονία του Ταχίρ. Εκείνος βέβαια το αρνείται. Δυστυχώς, τα στοιχεία δεν επαρκούν κι ο Τζενγκίζ αφήνεται ελεύθερος. Επιστρέφοντας στο σπίτι, ζητά από την Τουρνά να πάει στο σπίτι της Ζεϊνέπ και να κλέψει το χαρτί που υπέγραψε. Την απειλεί πως αν δεν το κάνει, θα πουλήσει το Χασάν. Όταν η Γκαμζέ συνειδητοποιεί ότι λείπει, η Ζεϊνέπ καταλαβαίνει τι έχει συμβεί.

Έτσι, μαζί με τις αδελφές της αποφασίζουν να προσβάλουν τη διαθήκη της μητέρας τους, προκειμένου να μην πάρει τα χρήματα ο Τζενγκίζ. Όταν εκείνος μαθαίνει ότι ο λογαριασμός είναι μπλοκαρισμένος, ξεσπάει στην Τουρνά. Η Σουλέ επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει την κόρη της σε άθλια κατάσταση. Ειδοποιεί αμέσως τη Ζεϊνέπ και τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Κι όταν η Τουρνά συνέρχεται, η Σουλέ επιστρέφει αποφασισμένη στο σπίτι.

gossip-tv.gr

loading...