Άνδρας έψαχνε τον κλέφτη και τελικά τον έκλεβε η σύζυγός του

Ένα απίστευτο περιστατικό, εξιχνίασε το ΑΤ Στυλίδας σχετικά με κλοπή που καταγγέλθηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου από 59χρονο κάτοικο χωριού της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με την αρχική καταγγελία, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες είχαν μπει μεταμεσονύχτιες ώρες στο σπίτι του από ανασφάλιστο παράθυρο της κουζίνας και του είχαν αφαιρέσει οικονομίες που είχε κρυμμένες σε διάφορα σημεία του σπιτιού.

Μην το χάσεις:  Ανατριχιαστικά τα στοιχεία για την ηλικιωμένη που χαράκωνε παιδιά – Την αναγνώρισαν τέσσερις γονείς (video)

Από την έρευνα των αστυνομικών όμως προέκυψε ότι ο «ποντικός» ήταν εξ αρχής μέσα στο σπίτι του, καθώς τα χρήματα τα είχε αφαιρέσει η ίδια του η γυναίκα!

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πάνω από 30.000 ευρώ τα οποία όταν τα χρειάστηκε ο 59χρονος, η σύζυγός του προσποιήθηκε ότι δεν γνώριζε πώς είχαν χαθεί, προκρίνοντας έτσι την ιστορία της κλοπής. Για να γίνει πιο πιστευτή μάλιστα πρόσθεσε ότι έλειπαν κι από εκείνη κάποια χρήματα που επίσης «αποταμίευε».

Μην το χάσεις:  Μεγάλη φωτιά στα Καμένα Βούρλα – Απειλούνται σπίτια (εικόνες, video)

Από τα στοιχεία όμως που συνέλεξαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας, δεν άφησαν πολλά περιθώρια στη 49χρονη σύζυγο, η οποία τελικά αναγκάστηκε να ομολογήσει το ένοχο μυστικό της.

(πληροφορίες από lamiareport)

loading...