Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πρόεδρος της «Φωνής Λογικής», επιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς σε όσους σηκώνουν την παλαιστινιακή σημαία, υποστηρίζοντας πως «έχουν αλλεργία στην ελληνική» και πως «συμπεριφέρονται σαν βρικόλακες όταν τη βλέπουν».
Έντονη επίθεση σε όσους κρατούν παλαιστινιακές σημαίες
Η κ. Λατινοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε τη χρήση της παλαιστινιακής σημαίας ως πράξη στήριξης στη Χαμάς. Όπως δήλωσε:
«Έχουν αλλεργία, είναι σαν τους βρικόλακες που τους πετάς αγιασμό όταν βλέπουν την ελληνική σημαία. Ποτέ στη ζωή τους δεν έχουν ακουμπήσει την ελληνική σημαία».
Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, σημείωσε:
«Μέσα στην Ελλάδα είμαστε Έλληνες και μία είναι η σημαία, η ελληνική. Και σε όποιον δεν αρέσει να πάει στη Γάζα, στο Πακιστάν, στο Αφγανιστάν να φορέσει τις μαντήλες εκεί και να ζήσει όπως ζουν εκεί».
Ζητά απολύσεις για εκπαιδευτικούς που απορρίπτουν τις εθνικές εορτές
Η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» εξαπέλυσε βολές και κατά συγκεκριμένων εκπαιδευτικών, κατηγορώντας τους για ασέβεια προς την εθνική ταυτότητα.
«Θα έπρεπε να απολυθούν», τόνισε, αναφερόμενη σε όσους ζητούν την κατάργηση των εθνικών εορτών. Συνέχισε λέγοντας:
«Δεν μπορείς να μη σέβεσαι τη σημαία και να λες να καταργηθούν οι εθνικές εορτές. Αυτός ονομάζεται εκπαιδευτικός και του εμπιστεύονται οι γονείς τα παιδιά τους; Είδαμε εκπαιδευτικό να λέει τη σημαία σεντόνι. Αυτά τα κόβεις από την αρχή. Δεν θα περιμένεις να πολλαπλασιαστεί η ασθένεια, αν συμβεί καήκαμε».
Βολές κατά του ΚΚΕ και αναφορές στον Μεταξά
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου στράφηκε και κατά του ΚΚΕ, κάνοντας αναφορά στον ρόλο του στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ ξεκαθάρισε ότι τα σχολεία δεν πρέπει να γίνουν «φυτώρια» ιδεολογιών.
«Τα σχολεία μας δεν θα γίνουν φυτώρια των κομμουνιστικών θεωριών και δεν θα γίνονται παιδομαζώματα», ανέφερε, καταλήγοντας:
«Θα ξαναπώ “Ζήτω η Ελλάδα, το Έθνος, ο Μεταξάς”, τι να πω “Ζήτω το ΕΑΜ”;».
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.









































































































