Άγνωστο πώς το παιδί βρέθηκε στον δρόμο την ώρα που ο οδηγός του φορτηγού, ένας 54χρονος άνδρας διερχόταν την οδό Πτολεμαΐδος και το παρέσυρε κάτω από τις ρόδες του μεγάλου οχήματος. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά στις 15:10 εξέπνευσε.
Μία ασύλληπτη τραγωδία εξελίχθηκε στις 13:50 το μεσημέρι της Κυριακής στην οδό Πτολεμαΐδος στο Περιστέρι, όταν φορτηγό αυτοκίνητο παρέσυρε ένα παιδί μόλις 2 ετών, τραυματίζοντάς το θανάσιμα.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.






























![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-360x180.jpg)







































































