Η Σίσσυ Φειδά ήταν σήμερα στην Ελένη και μας έδειχνε μικροπραγματάκια για τα μωρά, τα οποία είναι απαραίτητα…
Όμως η Ελένη, που είναι μανούλα γνωρίζει καλύτερα κάποια πράγματα και είχε τις ενστάσεις της… Κάποια στιγμή η Σίσσυ της είπε «Να, αυτά είναι προφυλακτικά» και η παρουσιάστρια ξέσπασε στα γέλια «τι είναι;
Για τις δύσκολες μέρες του; Θα με τρελάνεις» και στη συνέχεια η Σίσσυ Φειδά της είπε «προστατευτικά»!
gossip-tv.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




![Alldaynews.gr Τραγωδία στην Σύρο: Έπινε το Tσιπουράκι του, τον Tσίμπησε Mέλισσα και Ξεψύχησε λίγο Aργότερα[photo]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2022/11/ekav_melissa-75x75.jpg)















![Alldaynews.gr Τραγωδία στην Σύρο: Έπινε το Tσιπουράκι του, τον Tσίμπησε Mέλισσα και Ξεψύχησε λίγο Aργότερα[photo]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2022/11/ekav_melissa-360x180.jpg)




















































































