Ξάνθη: Ο κουμπάρος του Ασφαλιστή αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο μετά τον φόνο

0

Ο παράνομος τζόγος και οι έρευνες της αστυνομίας για την τραγωδία στη Ξάνθη!

Στις οικονομικές δοσοληψίες που είχαν μεταξύ τους ο 54χρονος ασφαλιστής Κώστας Δαλακούρας και ο φίλος και κουμπάρος του επιχειρηματίας Αγκόπ Μπαλατλιάν επικεντρώνεται η αστυνομία!

Οι έρευνες των Αρχών έχουν εστιάσει εκεί, καθώς ψάχνουν να βρουν το κίνητρο που όπλισε το χέρι του επιχειρηματία, ο οποίος αφού σκότωσε τον ασφαλιστή, αυτοκτόνησε.

Αξιοσημείωτο είναι ότι σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ, το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε την Τρίτη στο γραφείο του ο Κώστας Δαλακούρας, στο κέντρο της Ξάνθης, είναι το όπλο με το οποίο αυτοκτόνησε μερικές ώρες αργότερα ο επιχειρηματίας Αγκόπ Μπαλατλιάν.

Η εξέταση αυτή για το 22άρι όπλο, επιβεβαίωσε τα υπόλοιπα ευρήματα και την κατεύθυνση των ερευνών της Αστυνομίας της Ξάνθης καθώς μαρτυρίες και οπτικό υλικό τοποθετούσαν τον αυτόχειρα επιχειρηματία στο σημείο του γραφείου του Δαλακούρα, την ώρα του φόνου, το πρωί της Τρίτης.

Οι δύο άνδρες εκτός από φιλική σχέση, είχαν και οικονομικές δοσοληψίες με τον Μπαλατλιάν να δανείζεται μεγάλα ποσά από τον Δαλακούρα. Μάλιστα πληροφορίες του Σταρ ανέφεραν πως η αστυνομία εξετάζει τον παράνομο τζόγο ως κοινό σημείο που είχαν οι δύο άντρες και ενδεχομένως οδήγησε στη διπλή τραγωδία!

youweekly.gr

loading...