Βλεφαροπλαστική και Ρινοπλαστική – Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για τις επεμβάσεις

Το πρόσωπό σας είναι η δύναμή σας! Από εκεί αναδεικνύεται το κάλλος σας, το φλογερό σας βλέμμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, τα οποία με την συμμετρία τους δημιουργούν ένα τέλειο προφίλ. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι δεν το έχετε αυτό το προφίλ, μπορείτε να το αποκτήσετε με ασφάλεια και ανώδυνα!

Η βλεφαροπλαστική και η ρινοπλαστική είναι οι πλαστικές επεμβάσεις του σήμερα που μπορούν να αλλάξουν την εμφάνισή σας στον μέγιστο βαθμό.

Για να μπορέσετε λοιπόν να αποκαταστήσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας από τα οποία κρίνεται και η ψυχολογία σας, επισκεφθείτε έναν πλαστικό χειρουργό για να συζητήσετε όλες τις ανάγκες και επιθυμίες σας.

Βλεφαροπλαστική

Πιθανότατα η βλεφαροπλαστική να είναι για εσάς μία σωτήρια επέμβαση κατά την οποία θα αποκατασταθεί η εικόνα των ματιών σας και θα διορθωθούν τυχόν ατέλειες.

Μία πολύ συχνή ενόχληση που φαίνεται ήδη στις νεαρές κοπέλες είναι ότι δεν μπορούν επιτυχώς το πάνω βλέφαρο λόγω συγγενούς χαλάρωσης ή περίσσειας δέρματος που καλύπτει το δέρμα με τις βλεφαρίδες.

Μην το χάσεις:  Ανδρική μόδα 2018 - Ντυθείτε σαν τουρίστας στην πόλη σας με βερμούδες και λινά πουκάμισα!

Σε προχωρημένα περιστατικά, η δερματική χαλάρωση μπορεί να επηρεάζει ακόμα και την όραση, μειώνοντας το οπτικό πεδίο.

Η βλεφαροπλαστική είναι λοιπόν μία από τις πιο πετυχημένες επεμβάσεις στην πλαστική χειρουργική που μπορεί να χαρίσει νεότητα στο βλέμμα, χωρίς κανείς να καταλάβει τι έχει γίνει στο πρόσωπο της γυναίκας. Ανάμεσα στα πλεονεκτήματά της είναι η μικρή της διάρκεια, η ελάχιστη αποθεραπεία και η τοπική αναισθησία σε αντίθεση με τον φόβο της ολικής.

Παρόλα αυτά -μιας και έχει να κάνει άμεσα με τα μάτια- δεν θεωρείται μία απλή επέμβαση καθώς για την επιδιόρθωση απαιτείται μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία για να αποφευχθούν τυχόν λάθη που μπορούν να επιφέρουν λειτουργικές δυσχέρειες.

Μερικά από τα πιο συνηθισμένα λάθη πλαστικών χειρουργών είναι η υπερβολική αφαίρεση λίπους, οι ασυνήθιστα πολλές μελανιές στην περιοχή γύρω από τα μάτια καθώς και η ασυμμετρία των ματιών.

Μην το χάσεις:  Τέλειο και στητό στήθος μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα!!

Κλείστε ραντεβού με έναν επιτυχημένο πλαστικό χειρουργό που έχει πραγματοποιήσει με 100% επιτυχία εκατοντάδες επεμβάσεις βλεφαροπλαστικής.

Ρινοπλαστική

Η πλαστική μύτης είναι μία από τις πιο διαδεδομένες επεμβάσεις που επιδιορθώνουν την αισθητική της μύτης και την λειτουργικότητά της, αν χρειάζεται. Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται τουλάχιστον 500.000 επεμβάσεις.

Το τέλειο αποτέλεσμα ρινοπλαστικής είναι αυτό όπου η μύτη δένει φυσικά και αρμονικά με το υπόλοιπο πρόσωπο, ενώ παράλληλα η αναπνοή είναι ελεύθερη και ανεμπόδιστη.

Με τη νέα αυτή πρωτοποριακή τεχνική, αφαιρούνται ιστοί από την μύτη προκειμένου να επαναδιαμορφωθεί και να αποκτήσει μία τέλεια εικόνα σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο.

Για να λάβετε πολύ σημαντικές πληροφορίες για τις δύο επεμβάσεις και να δείτε φωτογραφίες πριν και μετά από τους ασθενείς του πλαστικού χειρουργού που υποβλήθηκαν σε μία από τις δύο τεχνικές, κλείστε ραντεβού! Περισσότερα εδώ.