Γονείς πλακώθηκαν στο ξύλο σε αγώνα μπέιζμπολ επτάχρονων παιδιών.
Αναγκαία κρίθηκε η επέμβαση της Αστυνομίας σε έναν αγώνα μπέιζμπολ που διεξήχθη στο Λέικγουντ της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, μεταξύ επτάχρονων παιδιών.
Οι γονείς φαίνεται ότι διαφώνησαν με την απόφαση που πήρε ο 13χρονος διαιτητής με αποτέλεσμα να μπουν στο γήπεδο και να αρχίσουν τις μπουνιές.
«Αηδιάσαμε» είπε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο Λέικγουντ. «Οι γονείς πρέπει να ωριμάσουν. Αυτό είναι το πιο λυπηρό» είπε.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.












![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-75x75.jpg)






























![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)






























































