Τρομακτικό ήταν το ατύχημα στη Formula 2, καθώς οι Τζιότο και Άιτκεν συγκρούστηκαν στον 7ο γύρο και έκαναν σμπαράλια τα μονοθέσιά τους με αποτέλεσμα ο αγώνας να λάβει τέλος με κόκκινη σημαία.
Δείτε το ατύχημα στη Formula 2, με τους δύο πιλότους ωστόσο να είναι καλά αν και κατέστρεψαν τα μονοθέσιά τους:
This crash ended the Sprint Race prematurely ?
Thankfully both Jack Aitken and Luca Ghiotto walked away from the incident#RussianGP ?? #F2 pic.twitter.com/qPexWLQjaf
— Formula 2 (@FIA_F2) September 27, 2020
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



![Alldaynews.gr Ξενύχτι και ουρές έξω από το αστυνομικό μέγαρο Κοζάνης για να εκδώσουν διαβατήρια με τις παλαιού τύπου ταυτότητες [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/07/kozani-arnites-taftotitas-WP-75x75.jpg)















![Alldaynews.gr Ξενύχτι και ουρές έξω από το αστυνομικό μέγαρο Κοζάνης για να εκδώσουν διαβατήρια με τις παλαιού τύπου ταυτότητες [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/07/kozani-arnites-taftotitas-WP-360x180.jpg)




















































































![Alldaynews.gr Ξενύχτι και ουρές έξω από το αστυνομικό μέγαρο Κοζάνης για να εκδώσουν διαβατήρια με τις παλαιού τύπου ταυτότητες [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/07/kozani-arnites-taftotitas-WP-120x86.jpg)



