Ένας άνδρας, 55 ετών από το Κρυονέρι, ο οποίος είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα στην πρόσφατη πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης, απεβίωσε χθες, Σάββατο 11/9, έπειτα από 38 ημέρες νοσηλείας στο ΚΑΤ.
Ο άτυχος άνδρας είχε σπεύσει μαζί με δύο ακόμα άτομα, να διασώσουν τα ζώα του ενός, που βρίσκονταν στα βασιλικά κτήματα.
Τα κατάφεραν, όμως δυστυχώς η πύρινη λαίλαπα τους έπιασε στον δρόμο, και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαιναν, στην περιοχή της Δροσοπηγής. Οι τρεις άνδρες βρήκαν καταφύγιο σε μια οικοδομή, όμως η φωτιά πέρασε από το σημείο προκαλώντας σοβαρά εγκαύματα και στους τρεις.
Στη συνέχεια, οι άνδρες εντοπίστηκαν από την πυροσβεστική και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα.
Σημειώνεται ότι η κατάσταση του 55χρονου το τελευταίο διάστημα έδειχνε να βελτιώνεται, δυστυχώς όμως απεβίωσε, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους του.
Ο ιδιοκτήτης των ζώων πήρε εξιτήριο από το ΚΑΤ πρόσφατα, ενώ ο δεύτερος άνδρας παραμένει νοσηλευόμενος μέχρι και σήμερα.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.













![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-75x75.jpg)






























![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)































































