Σαν βόμβα έπεσε στο Ξυλόκαστρο η τραγική είδηση του θανάτου του Ιερομόναχου π. Παρθένιου.
O 59χρονος ιερέας οδηγός του οχήματος για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βγήκε εκτός δρόμου το μεσημέρι της Τρίτης στον επαρχιακό δρόμο Ξυλοκάστρου – Τρικάλων, λίγο μετά τη Ρίζα Ξυλοκάστρου και «καρφώθηκε» σε δέντρο, με αποτέλεσμα ο ιερωμένος να εγκλωβιστεί μέσα στο όχημα χωρίς τις αισθήσεις του.
Στο σημείο εκτός από την Τροχαία και το ΕΚΑΒ έσπευσαν άμεσα η ΠΥ Κιάτου που τον απεγκλώβισαν. Mεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο π.Παρθένιος ήταν πολύ αγαπητός σ’ όλη την τοπική κοινωνία.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.



To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.















![Alldaynews.gr Ξενύχτι και ουρές έξω από το αστυνομικό μέγαρο Κοζάνης για να εκδώσουν διαβατήρια με τις παλαιού τύπου ταυτότητες [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/07/kozani-arnites-taftotitas-WP-75x75.jpg)





























































































