Τραγικός! Έστειλε στη μητέρα του φωτογραφία με την κοπέλα του – Δεν είδε όμως τι άλλο φαινόταν πίσω (εικόνες)

0

Τελικά, αυτή η άνεση που τα smartphones μας δίνουν στην επικοινωνία, συχνά έχει εξαιρετικά… ατυχείς συνέπειες, όπως διαπίστωσε ένας νεαρός ο οποίος έστειλε μια «αθώα» φωτογραφία στη μητέρα του, και μετά κατάλαβε την τεράστια γκάφα που είχε κάνει.

Τι συνέβη; Ο νεαρός έβγαλε φωτογραφία την κοπέλα του ξαπλωμένη στο κρεβάτι, φορώντας ένα μπλουζάκι του, που του είχε αγοράσει η μαμά του και της την έστειλε για να της δείξει ότι είχε βρει το μπλουζάκι.

Η φωτογραφία ήταν αυτή και ο νεαρός την ανέβασε και στο Twitter:

Του χρειάστηκαν εννέα λεπτά για να αντιληφθεί ότι στη φωτογραφία φαίνεται καθαρότατα και ένα κόκκινο σχοινί το οποίο είναι περασμένο στο κεφαλάρι του κρεβατιού και καταλήγει σε δύο βρόχους.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του σχετικά με τη χρήση του σχοινιού.

Τα tweets με τη φωτογραφία και την αντίδραση του νεαρού έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα και, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, έπρεπε να εξηγήσει στη μητέρα του τι συνέβη, για να ακολουθήσει ένας… επικός διάλογος:

η μητέρα του ρώτησε αν σκέφθηκε πώς θα αντιδράσει η μητέρα της κοπέλας του, ο νεαρός την ενημέρωσε ότι η μητέρα της κοπέλας δεν έχει social media και η μητέρα του του απάντησε με ένα σκιτσάκι που έλεγε «Όλα καλά»!

Πηγές: τοποντικι.γρ

loading...