Τραγωδία στην Κρήτη με έναν νέο άνθρωπο να αφήνει την τελευταία του πνοή.
Ο λόγος για έναν 35χρονο άνδρα στο Ρέθυμνο.
Ο άτυχος 35χρονος χθες βράδυ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης χωρίς τις αισθήσεις του.
Εκεί, οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, προσπαθούσαν για 20 λεπτά να τον επαναφέρουν χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν με συνέπεια να αφήσει την τελευταία του πνοή.
Από την αστυνομία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.








![Alldaynews.gr Ρίγη συγκίνησης από 20χρονο που έπιασε τον Σταυρό- Η τραγική του ιστορία[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2023/01/stavros_theofaneia-75x75.jpg)
















![Alldaynews.gr Ρίγη συγκίνησης από 20χρονο που έπιασε τον Σταυρό- Η τραγική του ιστορία[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2023/01/stavros_theofaneia-360x180.jpg)






![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)



![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)







![Alldaynews.gr Γιώργος Παπαδάκης: Δάκρυσε στον αέρα του Πρωινού[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2022/09/papadakis-360x180.jpg)



























































