Τραγικές ώρες για Κώστα και Νατάσα Καραμανλή: Το τέλος ήρθε ξαφνικά!

Δύσκολες ώρες περνάει το ζεύγος Καραμανλή αφού ένας δικός τους άνθρωπος έφυγε από την ζωή πριν λίγες ώρες!

Ο λόγος για τον Σταύρο Λαζαρίδη, ο οποίος ήταν κουμπάρος του Κώστα και της Νατάσας Καραμανλή και είχαν άριστες σχέσεις μέχρι και το τέλος!

Ο Σταύρος Λαζαρίδης ήταν διοικητικός ηγέτης και χρηματοδότης του Απόλλωνα τον οδήγησε στην άνοδο στην Α’ Εθνική το 1992, όταν μέλη της ομάδας ήταν μια εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών όπως οι Μπορμπόκης, Τσέκος, Αμανατίδης, Ιωαννίδης, Νόλης, Βλαχούδης, Δημητριάδης, Τσουλουκίδης, Σαμολαδάς, Πηνιώτης, οι εμπειρότεροι Τομπουλίδης, Σεμερτζίδης και πολλοί ακόμη.

Μην το χάσεις:  Τύρναβος: Ανησυχία σε σχολείο από άγνωστο που καθημερινά φωτογραφίζει παιδιά

Συγκαταλέγεται στους επιχειρηματίες που προσέφεραν πολλά σε οικονομικό επίπεδο στον Απόλλωνα και τον βοήθησε σε διάφορες περιόδους της ιστορίας του. Ήταν, επίσης, διακεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, πολύ στενός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Παράλληλα, φίλος και κουμπάρος του αρθρογράφου της Metrosport, Δημήτρη Μπούζα.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του Απόλλωνα, που ως γνωστόν έχασε πριν από λίγους μήνες έναν ακόμη πολύ σπουδαίο πρόεδρο, τον Χάρρυ Κλυνν. Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του εκλιπόντος εκφράζει ο σύλλογος παλαιμάχων του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί η νεκρόσιμος ακολουθία.

Μην το χάσεις:  ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη – Ένας νεκρός

athensmagazine.gr

loading...