Το ξέσπασμα της Καινούργιου on air: Το βιώνω στο πετσί μου και περνάω πολύ δύσκολα, μου εύχονται να πεθάνω (video)

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, με αφορμή σχόλια που δέχτηκε η Σάσα Μπάστα σε φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα, στο instagram.

H παρουσιάστρια θέλοντας να υπερασπιστεί την μέλλουσα μανούλα αλλά και τον εαυτό της μετά τις επιθέσεις που έχει δεχτεί στα social media, είπε μεταξύ άλλων:

«Παιδιά τι είναι αυτά; Συγγνώμη για ποιο λόγο αφού δεν σας αρέσει η Σάσα Μπάστα μπαίνετε στο Instagram και γράφετε κάτι τέτοια;

Μην το χάσεις:  «Βγάλε μια ξεβράκωτη..»! Πασίγνωστη ηθοποιός «καρφώνει» την Γερονικολού για τον ρόλο της Βουγιουκλάκη!

Τι σας ενόχλησε μία τρυφερή φωτογραφία με την κοιλίτσα της; Αν είναι ανοιχτό το προφίλ, μπορεί να μπει κάποιος και να σχολιάσει! Ντροπή σε μία γυναίκα ετοιμόγεννη να γράφεις τέτοια σχόλια από κάτω.

Δεν μπορώ αυτές τις ημέρες. Δεν υπάρχει χειρότερη ασθένεια για εμένα από τον φθόνο και τη ζήλεια. Τη λέξη φθόνος δεν μου αρέσει να τη χρησιμοποιώ. Πραγματικά δεν ξέρω τι παθαίνετε, λίγη γλυκύτητα λίγη αγάπη…

Μην το χάσεις:  Η Μελέτη ανέβασε τη χειρότερη selfie που έχουμε δει μέχρι τώρα!!

Για ποιο λόγο να μπεις στο Instagram του άλλου και να γράφεις τέτοια πράγματα. Εγώ το βιώνω στο πετσί μου κάθε μέρα και περνάω πολύ δύσκολα, μου εύχονται να πεθάνω. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο».

Δείτε το βίντεο:

loading...