Καραχάλιος μετά τη μήνυση Καρυστιανού: «Μάρτυρας υπεράσπισης ο Μητσοτάκης» – Νέα έκρηξη με αιχμές για Ζαχάροβα και Αυγερινό
Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τα 2 αδελφάκια που βρέθηκαν σε εθνική οδό – Η μαμά τους έδεσε τα μάτια για παιχνίδι θησαυρού σε δάσος κι εξαφανίστηκε
ΕΚΤΑΚΤΟ – Ελεύθερος ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αποφυλακίστηκε ο αρχηγός της «17 Νοέμβρη»
Σάλος στην Τουρκία με οπαδούς της Φράιμπουργκ που έκαναν την ανάγκη τους σε εικόνα του Ατατούρκ
«Τα μεσάνυχτα της Αναλήψεως οι ουρανοί ανοίγουν και οι ψυχές κλειδώνονται κι όσοι είναι “καθαροί” και πιστεύουν, το βράδυ θα δουν ένα φως που…»
Αυτό είναι το επίσημο όνομα του κόμματος της Μαρίας Καρυστιανού
Τραγωδία: Πέθανε 2χρονη που ξέχασε ο πατέρας της για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο
Ποιος βουλευτής πήγε με την γυναίκα άλλου;;
Το απόλυτο Βατερλό της Μαρίας Καρυστιανού – Γιατί την εγκαταλείπουν μαζικά οι δικοί της άνθρωποι και το κόμμα διαλύεται στα εξ ων συνετέθη!
Μετά από 26 ημέρες στη ΜΕΘ, ο Γιώργος Μυλωνάκης βγήκε νικητής – Συγκλονίζει η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ο σύζυγός μου είναι μαχητής – Τίποτα δεν του χαρίστηκε»
ΕΦΕΤ: Ανακαλείται μπιφτέκι κοτόπουλου από τα ράφια σούπερ μάρκετ λόγω ανίχνευσης σαλμονέλας
«Όλοι θα πεθάνουν σε αυτή τη φυλακή, είναι ένας ζωντανός θάνατος» – Αδιανόητες εικόνες με το κέντρο κράτησης για διαβόητους δολοφόνους
72χρονη γυμνάστρια μοιράζεται το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί για δύναμη και μακροζωία
«Υγιεινά σνακ» με τοξικό θάλλιο: Δηλητηρίαση καταναλωτή αποκάλυψε το πρόβλημα, η εταιρεία αρνείται να αποσύρει τα προϊόντα

Το ειρωνικό σχόλιο Παναγοπούλου για το σκηνικό με τον Κυριαζίδη: «Παιδί δεν έχω κάνει, δελτίο επιτρέπεται να λέω;»

Το ειρωνικό σχόλιο της Παναγοπούλου για την ατάκα του Κυριαζίδη: «Παιδί δεν έχω κάνει, δελτίο επιτρέπεται να λέω;»

Μια αιχμηρή απάντηση έδωσε η Κατερίνα Παναγοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, σχολιάζοντας το προσβλητικό σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Κυριαζίδης προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή. Η δημοσιογράφος, με έντονα ειρωνικό ύφος, αναρωτήθηκε αν έχει το δικαίωμα να παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων, καθώς η ίδια δεν έχει παιδιά.

Το σχόλιο που προκάλεσε αντιδράσεις

Η ατάκα του Δημήτρη Κυριαζίδη προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την οποία της είπε ειρωνικά να «πάει να κάνει κανένα παιδί», προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο Κοινοβούλιο και στα κοινωνικά δίκτυα. Το σχόλιο χαρακτηρίστηκε άκρως σεξιστικό και απρεπές, με πολλούς να το καταδικάζουν δημόσια.

Η αντίδραση του πρωθυπουργού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άφησε το περιστατικό να περάσει απαρατήρητο. Ανακοίνωσε την άμεση διαγραφή του Δημήτρη Κυριαζίδη από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και ζήτησε προσωπικά συγγνώμη τόσο από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου όσο και από όλες τις Ελληνίδες.

Ο προεδρεύων Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τον κάλεσε αμέσως να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να παίρνει τον λόγο και να απαντά:

«Δεν κατανοήσατε, δεν ακούσατε αυτό που είπα. Εμένα το τέταρτο παιδί μου εκείνη τη νύχτα ταξίδευε. Τρεις μέρες εδώ μας αποκαλεί δολοφόνους, είμαστε δολοφόνοι; Δολοφονήσαμε κανένα παιδί; Αν εκλήφθηκε διαφορετικά, να το κατανοήσω».

Κατόπιν επικοινωνίας του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, λοιπόν, ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης έλαβε τον λόγο ανακοινώνοντας πως ο βουλευτής Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης παραπέμπεται στο πειθαρχικό με το ερώτημα της διαγραφής, ενώ ζητά συγγνώμη τόσο από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, όσο και απ’ όλες τις Ελληνίδες γυναίκες.

Η απάντηση της Παναγοπούλου

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, παίρνοντας θέση για το συμβάν, σχολίασε με καυστικό τρόπο: «Δεν χρειάζονται και πολλά νομίζω να πούμε για αυτό. Δελτίο δεν ξέρω αν επιτρέπεται να λες, αν δεν έχεις κάνει παιδί, μιας και δεν έχω κάνει παιδί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το MEGA:

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟ ALLDAYNEWS

To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Συντακτική ομάδα Alldaynews

Η συντακτική ομάδα του Alldaynews καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα

Related Posts

ΠΡΟΒΟΛΗ

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.