Ο γιος της Ιωάννας Τούνη αγκαλιά με ένα φίδι, το νέο κατοικίδιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου
Στο νοσοκομείο η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά από τροχαίο
Μητσοτάκης: «Με τόκο θα επιστρέψουν τις επιδοτήσεις όσοι δολίως εχουν εξαπατήσει το δημόσιο»
Ολοένα και μεγαλώνει το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Διπλασιασμοί των επιδοτήσεων μέσα σε 1 χρόνο – Ακόμη και ΚΤΕΟ στους δικαιούχους!
Η σοκαριστική στιγμή που νερά «καταπίνουν» γνωστό Youtuber – Μπήκε για να ποζάρει για βίντεο
Σοκαριστικό: Αστυνομικός πυροβόλησε ποδοσφαιριστή (φωτο, video)
ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ Η ΦΩΤΙΑ – ΗΧΗΣΕ ΤΟ 112 ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ
Ιάπωνας μηχανικός άφησε το Διάστημα για το Άγιον Όρος
Ανατριχιαστικό – Το συγκλονιστικό μήνυμα από τον πρώην της 45χρονης Σίσσυς που αuτοκτόνnσε
Τραγωδία: Νεκρός μέσα στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο
Σύζυγος Ντα Κόστα: «Δεν υπήρχαν χαρτιά που να έγραφαν τις εξετάσεις, έκανε 40 λεπτά να έρθει το ασθενοφόρο στη Σαντορίνη»
«Αφήνουν συστηματικά το 5χρονο μόνο στο σπίτι» καταγγέλλουν οι γείτονες της οικογένειας
Θα σας κλέψει το ChatGPT τη δουλειά; Τα 10 επαγγέλματα που κινδυνεύουν περισσότερο
Νοσοκομείο Σαντορίνης: Ξεσπά η Ελληνίδα σύζυγος Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή που έχασε τη ζωή του – Εκαναν λάθος στο χειρουργείο
Πώς «μαγείρεψαν» το πόρισμα για τα Τέμπη
Γιατί επιστρέφουμε κουρασμένοι από τις διακοπές -και τι να κάνουμε γι’ αυτό;
Τα αποτελέσματα είναι Απίστευτα! Τι έγινε όταν αρχισα να τρώω 3 βραστά αυγά την ημέρα για ένα μήνα
Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Μακάρι να επέστρεφε λίγο, να έβλεπε όλα αυτά που είπαν για αυτόν και ας ξανάφευγε»

Το ειρωνικό σχόλιο Παναγοπούλου για το σκηνικό με τον Κυριαζίδη: «Παιδί δεν έχω κάνει, δελτίο επιτρέπεται να λέω;»

Το ειρωνικό σχόλιο της Παναγοπούλου για την ατάκα του Κυριαζίδη: «Παιδί δεν έχω κάνει, δελτίο επιτρέπεται να λέω;»

Μια αιχμηρή απάντηση έδωσε η Κατερίνα Παναγοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, σχολιάζοντας το προσβλητικό σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Κυριαζίδης προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή. Η δημοσιογράφος, με έντονα ειρωνικό ύφος, αναρωτήθηκε αν έχει το δικαίωμα να παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων, καθώς η ίδια δεν έχει παιδιά.

Το σχόλιο που προκάλεσε αντιδράσεις

Η ατάκα του Δημήτρη Κυριαζίδη προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την οποία της είπε ειρωνικά να «πάει να κάνει κανένα παιδί», προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο Κοινοβούλιο και στα κοινωνικά δίκτυα. Το σχόλιο χαρακτηρίστηκε άκρως σεξιστικό και απρεπές, με πολλούς να το καταδικάζουν δημόσια.

Η αντίδραση του πρωθυπουργού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άφησε το περιστατικό να περάσει απαρατήρητο. Ανακοίνωσε την άμεση διαγραφή του Δημήτρη Κυριαζίδη από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και ζήτησε προσωπικά συγγνώμη τόσο από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου όσο και από όλες τις Ελληνίδες.

Ο προεδρεύων Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τον κάλεσε αμέσως να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να παίρνει τον λόγο και να απαντά:

«Δεν κατανοήσατε, δεν ακούσατε αυτό που είπα. Εμένα το τέταρτο παιδί μου εκείνη τη νύχτα ταξίδευε. Τρεις μέρες εδώ μας αποκαλεί δολοφόνους, είμαστε δολοφόνοι; Δολοφονήσαμε κανένα παιδί; Αν εκλήφθηκε διαφορετικά, να το κατανοήσω».

Κατόπιν επικοινωνίας του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, λοιπόν, ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης έλαβε τον λόγο ανακοινώνοντας πως ο βουλευτής Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης παραπέμπεται στο πειθαρχικό με το ερώτημα της διαγραφής, ενώ ζητά συγγνώμη τόσο από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, όσο και απ’ όλες τις Ελληνίδες γυναίκες.

Η απάντηση της Παναγοπούλου

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, παίρνοντας θέση για το συμβάν, σχολίασε με καυστικό τρόπο: «Δεν χρειάζονται και πολλά νομίζω να πούμε για αυτό. Δελτίο δεν ξέρω αν επιτρέπεται να λες, αν δεν έχεις κάνει παιδί, μιας και δεν έχω κάνει παιδί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το MEGA:

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟ ALLDAYNEWS

Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.

To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

ΣχετικάΆρθρα

ΠΡΟΒΟΛΗ

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.