Η τελευταία επικοινωνία με τους απαγωγείς του Λεμπιδάκη: Θέλουμε 70 εκατ. ευρώ [video]

0
58

33 ημέρες έχουν να λάβουν μήνυμα από τους απαγωγείς οι συγγενείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη. «Εάν δεν βρείτε τα λεφτά, χάνετε εσείς, χάσαμε κι εμείς».

«Θέλουμε 70 εκατομμύρια ευρώ», ήταν το τελευταίο γραπτό μήνυμα από τους απαγωγείς που έλαβε η οικογένεια Λεμπιδάκη, από τους απαγωγείς του γνωστού επιχειρηματία στην .

Η επικοινωνία αυτή έγινε πριν από 33 ημέρες. Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν οι ειδήσεις του , η οικογένεια απάντησε ότι δεν μπορεί να συγκεντρώσει το ποσό.

Τότε, υπήρξε σύντομη διακοπή της επικοινωνίας και λίγο αργότερα ήρθε νέο μήνυμα από τους απαγωγείς, το τελευταίο που έχει μέχρι σήμερα η οικογένεια: «Εάν δεν βρείτε τα λεφτά, χάνετε εσείς, χάσαμε κι εμείς», ήταν η τελευταία κουβέντα.

Η αποκάλυψη ήρθε μία μέρα μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής της οικογένειας, με την οποία ανακοίνωσε ουσιαστικά το τέλος των διαπραγματεύσεων με τους απαγωγείς, σε μια προσπάθεια που κρίνεται ως απέλπιδα προσπάθεια πίεσης προς τους αγνώστους που κρατούν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη από την Πέμπτη 30 Μαρτίου, εδώ και 82 ημέρες.

Πληροφορίες από την Κρήτη αναφέρουν άλλωστε πως ναι μεν η οικογένεια διαθέτει περιουσία και ακίνητα, όμως δεν διαθέτει το ποσό των 70 εκατ. ευρώ που ζητούν οι απαγωγείς σε ρευστό.

loading...