Ο Νίκος Σύψας, ο οποίος είναι μέλος της επιτροπής των 29 λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας, δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ:
«Στο σπίτι δεν θα αγκαλιάζουμε ούτε θα φιλάμε τα παιδιά. Θα φοράμε την μάσκα μας αν μας πλησιάζουν».
«Μέσα στο σπίτι μας κ. Σύψα;», ρωτά η δημοσιογράφος;. «Ακριβώς», απάντησε ο «ειδικός», αφήνοντας άφωνο το πάνελ!!
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-75x75.jpg)

















![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-360x180.jpg)












































































![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma.jpg)
![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-120x86.jpg)





