Υλικά για 4 3 μέτρια κολοκυθάκια τριμμένα 150g φέτα τριμμένη ½ μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 3 σκελίδες σκόρδο...
ΠερισσότεραDetailsΜια παραδοσιακή και νοστιμότατη ιταλική συνταγή για να τονίσουμε την αιώνια φιλία των δύο λαών μας που δεν επηρεάζεται από...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά ½ kg ρεβύθια 1½ κ.τ. μαγειρική σόδα ½ φλ. ταχίνι 1/3 φλ. χυμό από 3 λεμόνια περίπου 1/3 φλ....
ΠερισσότεραDetailsΌταν κάποιος είναι κρυωμένος ή γριπωμένος, η καλύτερη αγωγή είναι να παίρνει πολλά υγρά όπως, νερό, χυμούς, τσάι και σούπες....
ΠερισσότεραDetailsΘα σας δώσουμε δύο εκδοχές της συνταγής, η πρώτη είναι για πατατοψωμάκια που θα «στεγάσουν» πιο απαλές γεύσεις όπως χάμπουργκερς...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά Για τη ζύμη 125ml γάλα 200ml νερό 150g αλεύρι 1 κ.τ. άχνη ζάχαρη ½ κ.τ. αλάτι 100g βούτυρο 4...
ΠερισσότεραDetailsΣτην Ελλάδα έχουμε την τύχη να μπορούμε να βρίσκουμε εξαιρετικής ποιότητας λαχανικά και μάλιστα εποχικά, δηλαδή καλλιεργημένα στη φύση, όχι...
ΠερισσότεραDetailsΈνα πεντανόστιμο, ζουμερό και αρωματικό κέικ που θα φτιάξετε τώρα που οι κολοκύθες είναι στα καλύτερά τους. Δεν θα πιστέψει...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά για 6 φέτες 3 αυγά 100g λυωμένο βούτυρο 55g αλεύρι 1 κ.σ. baking powder 1 πρέζα αλάτι 100g τριμμένο...
ΠερισσότεραDetailsΜε το άκουσμα της λέξης ψητή χοιρινή κοιλιά, μου έρχεται να τρέξω στο χασάπη και να παραγγείλω μία για τους...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά 500g κιμά από αρνί ή μοσχάρι με 20% λιπαρά ή ανάμικτο 2 κ.τ. κύμινο 2 κ.σ. σουμάκ 2 κ.σ....
ΠερισσότεραDetailsΓια ένα διαφορετικό, αλμυρό cheesecake –ότι πρέπει για πάρτι– που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Υλικά 1.5 kg πατάτες για...
ΠερισσότεραDetailsΤο αλεύρι το αγόρασα από το Αλευροπωλείο στην Ευρυπίδου. Έχει εξαιρετικά άλευρα για κάθε περίσταση και πρόθυμα παιδιά να σας...
ΠερισσότεραDetailsΜια παραλλαγή του κομψού γαλλικού γλυκού στη σοκολατένια του εκδοχή ή αλλιώς μια γαλλίδα που «ξυπνάει» με ιταλικό εσπρέσο αλλά…...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά 250g κους κους 1 κ.τ. κύμινο (σκόνη) 1 κ.τ. καπνιστή πάπρικα θαλασσινό αλάτι φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1 μέτριο κρεμμύδι...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά για 6 Για τα μπισκότα παρμεζάνας 150g τριμμένη παρμεζάνα 150g ανάλατο βούτυρο 200g αλεύρι 2 κρόκοι αυγών Για τη...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά 1 φύλλο σφολιάτας 1 κουταλιά βούτυρο 2-3 πράσα ψιλοκομμένα 200γρ γιαούρτι 2% 150γρ ταλαγάνι τριμμένο 2 αυγά 2-3 κουταλιές...
ΠερισσότεραDetailsΜια πολύ νόστιμη συνταγή της μεσογειακής κουζίνας που συνοδεύει άψογα πολλά πιάτα της. Σερβίρεται σαν απολαυστικό ντιπ για τραγανά λαχανικά...
ΠερισσότεραDetailsΤα μήλα ήταν από τη Λιβαδειά, δώρο από τη μαμά της Αντωνίας και τα σταφύλια από την Κρήτη, δώρο από...
ΠερισσότεραDetailsΑν έχετε συσκευή για βάφλες, μπορείτε να κάνετε πατάτες hash browns που γίνονται πολύ τραγανές απ’ έξω και απίστευτα μαλακές...
ΠερισσότεραDetailsΗ εύκολη λύση για ένα νόστιμο μικρογεύμα της στιγμής. Προθέρμανση του φούρνου στους 200°. Αλευρώστε ελαφρά μια επιφάνεια και πλάστε...
ΠερισσότεραDetailsΤο αγαπημένο πιάτο μικρών και μεγάλων έχει τη μαγική ιδιότητα να είναι πάντα πολύ καλύτερο από το άθροισμα των μερών...
ΠερισσότεραDetailsΑν και Βρετανός, ο Τζέιμι Όλιβερ φτιάχνει πένες με λουκάνικα με μία σάλτσα μεσογειακή, που θα σου αρέσει πολύ! Και...
ΠερισσότεραDetailsΈνα πιάτο που θα ενθουσιάσει για τη νοστιμιά του και την παρουσία του. Ιδανικό για έναν μπουφέ σε μια συγκέντρωση...
ΠερισσότεραDetailsΜια μαρμελάδα αρωματική και νόστιμη που θα φτιάξετε πανεύκολα με την προσθήκη πολύ μικρής ποσότητας ζάχαρης. Εγώ την έφτιαξα με...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά για 10 μικρά σουβλάκια 250g κρέας κοτόπουλου από τα μπουτάκια, κομμένο σε μικρά κομμάτια ελαιόλαδο καλαμάκια λευκό σουσάμι κρεμμυδάκια...
ΠερισσότεραDetailsΘα πρέπει να υπήρχε κάποια εποχή που κάθε γαλλικό εστιατόριο που εκτιμούσε τον εαυτό του, είχε αυτό το πιάτο στο...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά 600ml κρέμα γάλακτος (double cream) 4 μεγάλα αυγά θαλασσινό αλάτι φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 60g τριμμένο τσένταρ 60g διάφορα τυριά...
ΠερισσότεραDetailsΞέρετε ποια λέω, εκείνα τα ανοιχτόχρωμα μαλακά μπισκότα που είναι κολλημένα ανά δύο με λίγη μαρμελάδα. Τα λέμε και βουτήματα...
ΠερισσότεραDetailsΓια να ψηθούν σωστά τα αυγά πρέπει το ασπράδι μόλις να έχει στερεoποιηθεί και ο κρόκος να είναι μελάτος. Το...
ΠερισσότεραDetailsΈνα από τα εμβληματικά πιάτα της κλασικής γαλλικής κουζίνας που έθρεψε πολλές γενιές και είναι περασμένο στο DNA πολλών καλοφαγάδων...
ΠερισσότεραDetailsΕίναι τόσο νόστιμο και αρωματικό αυτό το κέικ και είναι το μόνο σχεδόν που φτιάχνει στο σπίτι της η Ελένη,...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά για 35 μακαρόν Για τα μακαρόν 250g ψιλοτριμμένα αμύγδαλα 350g άχνη ζάχαρη (icing sugar) 150g φίνα ζάχαρη(caster sugar) 215g...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά 500γρ πένες ολικής αλέσεως 3 κουταλιές αλεύρι ολικής 3 κουταλιές ελαιόλαδο 2 ποτήρια φρέσκο γάλα ελαφρύ 1/2 κουταλάκι αλάτι...
ΠερισσότεραDetailsΟι κεφτέδες, κανονικά γίνονται με κιμά. Αυτοί όμως οι χορτοφαγικοί, είναι πραγματικά πολύ γευστικοί. Το αρχικό ψήσιμο των καρότων στο...
ΠερισσότεραDetailsΚάτι έχω πάθει με το ρυζόγαλο τελευταία και προσπαθώ να το δω σαν ένα επιδόρπιο που μπορεί να φτιαχτεί και να...
ΠερισσότεραDetailsΣτην απίθανη περίπτωση που μείνει τσουρέκι στο σπίτι και σας κάνει τη χάρη να ξεραθεί λιγάκι, κάντε το αβγοφέτες και...
ΠερισσότεραDetailsΟι παλαιότεροι θα θυμούνται το πιάτο αυτό που ήταν πολύ της μόδας την δεκαετία του 1980. Το μαύρο πιπέρι έχει...
ΠερισσότεραDetailsΓια τους λάτρεις του είδους υπάρχει και μια ακόμα συνταγή που θα σας ενθουσιάσει και συνοδεύει άπειρα πιάτα. Αν αποφεύγετε...
ΠερισσότεραDetailsΜια πολύ εύκολη και απλή σαλάτα με βασικό συστατικό το κέιλ, το λαχανικό που προτιμά και η Γουίνεθ Πάλτροου για...
ΠερισσότεραDetailsΘέλετε να μετατρέψετε μεμονωμένους χώρους του διαμερίσματός σας σε πιο λειτουργικούς ή να επισκευάσετε παλιές βλάβες; Η μερική ανακαίνιση σπιτιού...
ΠερισσότεραDetailsΈφτασε στην Κίναρο ο γαϊδαράκος που θα κρατάει συντροφιά στην κυρά Ρηνιώ, τη μοναδική κάτοικο του νησιού. Ένα ζώο που...
ΠερισσότεραDetailsΜόνο 10 άνθρωποι στην κηδεία της: Η μοναξιά της ζωής και του τέλους της Μαρίας Μαρτίκα Η Μαρία Μαρτίκα, η...
ΠερισσότεραDetails © 2023 Alldaynews.gr
Μέλος του topics.gr