Μια συνταγή με μπακαλιάρο που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι….Μια νόστιμη πρόταση για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου. Υλικά 1...
ΠερισσότεραDetailsΑγαπημένο πιάτο, σας προτείνω την ευκολότερη μέθοδο για να το κάνετε: όλα τα υλικά μαζί! Υλικά 1 κοτόπουλο κομμένο σε...
ΠερισσότεραDetails1.Τo μαρινάρισμα με αλατόνερο (άλμη) κάνει την γαλοπούλα απίστευτα τρυφερή, νόστιμη και ζουμερή. Την άλμη την φτιάχνουμε μέσα σε μια μεγάλη πλαστική λεκάνη...
ΠερισσότεραDetailsΑν έχετε βαρεθεί τα κλασικά μπέργκερ, τότε θα λατρέψετε αυτή την παραλλαγή, που έχουν το σχήμα του ντόνατ, και μπορείτε...
ΠερισσότεραDetailsΑπαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά Συστατικά 1 κιλό χταπόδι 15 κρεμμυδάκια στιφάδου καθαρισμένα 5 σκ. σκόρδο 350 γρ. ελιές μαύρες Διάβασε...
ΠερισσότεραDetailsΤα σουφλέ ζυμαρικών είναι αγαπημένο φαγητό των παιδιών αλλά και των μεγάλων. Μας δίνει τη δυνατότητα να αυτοσχεδιάσουμε προσθέτοντας ή...
ΠερισσότεραDetailsΌσο κι αν ψάξετε, καλύτερη και πιο νόστιμη συνταγή για γαλοπούλα από αυτήν του Άκη δεν θα βρείτε. Ετοιμαστείτε λοιπόν...
ΠερισσότεραDetailsΜια ωραία πρόταση για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και όχι μόνο. Διάβασε τη συνταγή στο alldayfood.gr
ΠερισσότεραDetailsΈνας συνδυασμός που δίνει μια μοναδική γεύση. Χρόνος εκτέλεσης: 15 λεπτά Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο Alldayfood.gr
ΠερισσότεραDetailsΚαλοκαιρινή και μυρωδάτη γαριδομακαρονάδα Υλικά για 2-4 άτομα - 60 γραμμάρια ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου - 2 σκελίδες σκόρδο...
ΠερισσότεραDetailsΧορταστική μακαρονάδα με τορτελίνια και φρέσκια σάλτσα Υλικά για 2-4 άτομα - ½ κιλό άπαχο μοσχαρίσιο κιμά, περασμένο από τη...
ΠερισσότεραDetailsΩραία είναι τα κρεατικά και τα αμυλοειδή με τις νόστιμες βουτηχτές σάλτσες και ακόμη καλύτερα, τα γλυκά -ούτε λόγος-, σοκολατένια...
ΠερισσότεραDetailsΓιατί το ενάμισυ μέτρο (κι ένα μίλκο) κοντοσούβλι στις μέρες μας εξακολουθεί να λέγεται κοντοσούβλι, όταν η σούβλα του θα...
ΠερισσότεραDetailsΗ μαγειρίτσα μαγειρεύεται για την Ανάσταση το Πάσχα και είναι παραδοσιακό Ελληνικό φαγητό. Υλικά (Σερβίρει 4) 1 συκωταριά 1/2 φλιτζάνι...
ΠερισσότεραDetailsΕάν δεν σας αρέσουν τα όσπρια δοκιμάστε να φτιάξετε φακές με κοτόπουλο και σίγουρα θα αρέσει σε εσάς αλλά και...
ΠερισσότεραDetailsΕίτε σπιτικά φτιαγμένη είτε μερακλίδικα αγορασμένη, μια εξαιρετική πρώτη ύλη είναι πλεονέκτημα στην στρατηγική της κουζίνας καθώς με λίγη διάθεση...
ΠερισσότεραDetailsΜετά από εκδρομή με στόχο δοκιμές κρασιών στις γιορτινές Μέρες της Νεμέας, ένας σύντομος σταθμός στο παραλιακό Νεράκι (καθόλου ξενερουά)...
ΠερισσότεραDetailsΑν αποφασίσετε να τσικνήσετε σπίτι σας, προσέξτε τρία βασικά πράγματα. 1. Αποφασίστε ποιό κομμάτι θα αγοράσετε για εσάς και τους...
ΠερισσότεραDetailsΗ πίτσα είναι από τα αγαπημένα φαγητά για μικρούς και μεγάλους! Την επόμενη φορά, μην παραγγείλετε, φτιάξτε τη δική σας...
ΠερισσότεραDetailsΧριστουγεννιάτικη πρόταση για το γιορτινό τραπέζι. Ιδανική συνταγή γαλοπούλας για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν! Γευστική και σχετικά εύκολη στην εκτέλεση. Χρόνια...
ΠερισσότεραDetailsΜια παραδοσιακή και νοστιμότατη ιταλική συνταγή για να τονίσουμε την αιώνια φιλία των δύο λαών μας που δεν επηρεάζεται από...
ΠερισσότεραDetailsΌταν κάποιος είναι κρυωμένος ή γριπωμένος, η καλύτερη αγωγή είναι να παίρνει πολλά υγρά όπως, νερό, χυμούς, τσάι και σούπες....
ΠερισσότεραDetailsΜε το άκουσμα της λέξης ψητή χοιρινή κοιλιά, μου έρχεται να τρέξω στο χασάπη και να παραγγείλω μία για τους...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά 500g κιμά από αρνί ή μοσχάρι με 20% λιπαρά ή ανάμικτο 2 κ.τ. κύμινο 2 κ.σ. σουμάκ 2 κ.σ....
ΠερισσότεραDetailsΤο αγαπημένο πιάτο μικρών και μεγάλων έχει τη μαγική ιδιότητα να είναι πάντα πολύ καλύτερο από το άθροισμα των μερών...
ΠερισσότεραDetailsΑν και Βρετανός, ο Τζέιμι Όλιβερ φτιάχνει πένες με λουκάνικα με μία σάλτσα μεσογειακή, που θα σου αρέσει πολύ! Και...
ΠερισσότεραDetailsΘα πρέπει να υπήρχε κάποια εποχή που κάθε γαλλικό εστιατόριο που εκτιμούσε τον εαυτό του, είχε αυτό το πιάτο στο...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά 600ml κρέμα γάλακτος (double cream) 4 μεγάλα αυγά θαλασσινό αλάτι φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 60g τριμμένο τσένταρ 60g διάφορα τυριά...
ΠερισσότεραDetailsΈνα από τα εμβληματικά πιάτα της κλασικής γαλλικής κουζίνας που έθρεψε πολλές γενιές και είναι περασμένο στο DNA πολλών καλοφαγάδων...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά 500γρ πένες ολικής αλέσεως 3 κουταλιές αλεύρι ολικής 3 κουταλιές ελαιόλαδο 2 ποτήρια φρέσκο γάλα ελαφρύ 1/2 κουταλάκι αλάτι...
ΠερισσότεραDetailsΟι κεφτέδες, κανονικά γίνονται με κιμά. Αυτοί όμως οι χορτοφαγικοί, είναι πραγματικά πολύ γευστικοί. Το αρχικό ψήσιμο των καρότων στο...
ΠερισσότεραDetailsΟι παλαιότεροι θα θυμούνται το πιάτο αυτό που ήταν πολύ της μόδας την δεκαετία του 1980. Το μαύρο πιπέρι έχει...
ΠερισσότεραDetailsΣτο βιβλίο ‘Il ladro di merendine’ ένα δημοφιλές μυθιστόρημα της Σικελίας, ο αρχηγός της αστυνομίας δέχεται ένα τηλεφώνημα στο σπίτι...
ΠερισσότεραDetailsΚαθαρίζουμε και πλένουμε τα μικρά κοτοπουλάκια και τα βάζουμε να σουρώσουν. Τα πασπαλίζουμε με αλάτι, ταμπάσκο, θυμάρι και αλείφουμε μέσα...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά 700γρ κιμά από κοτόπουλο 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1/2 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο 2 κουταλάκια φρέσκο τζίντζερ ψιλοκομμένο 4 σκελίδες...
ΠερισσότεραDetailsΕίναι γνωστό ότι υπάρχουν πάμπολλες συνταγές για την μπουγιαμπέσα, την κλασική γαλλική ψαρόσουπα. Ανάλογα με τον τόπο, τα ψάρια και...
ΠερισσότεραDetailsΘέλετε να μετατρέψετε μεμονωμένους χώρους του διαμερίσματός σας σε πιο λειτουργικούς ή να επισκευάσετε παλιές βλάβες; Η μερική ανακαίνιση σπιτιού...
ΠερισσότεραDetailsΈφτασε στην Κίναρο ο γαϊδαράκος που θα κρατάει συντροφιά στην κυρά Ρηνιώ, τη μοναδική κάτοικο του νησιού. Ένα ζώο που...
ΠερισσότεραDetailsΜόνο 10 άνθρωποι στην κηδεία της: Η μοναξιά της ζωής και του τέλους της Μαρίας Μαρτίκα Η Μαρία Μαρτίκα, η...
ΠερισσότεραDetails © 2023 Alldaynews.gr
Μέλος του topics.gr