Συνοδός Πολυτελείας βγάζει στη φόρα τα Άπλυτα Ελλήνων Πολιτικών! Τι κάνουν και…

Η Α.Ζ είναι μια απο τις πιο ακριβοπληρωμένες συνοδούς πολυτελείας στην Ελλάδα.Και είναι μόλις 26 ετών.

Στο καρνέ τις υπάρχουν μεγαλοεπιχειρηματίες και πολιτικοί.

Δεν περίμενα λέει, οτι πολλοί απο αυτός θα είχαν τόσο καλές επιδόσεις. Παραξενεύτηκα και άρχισαν να ρωτάω μερικούς απο αυτούς και όλοι είχαν το ίδιο κοινό μυστικό.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε απο περιέργεια-και για δικό μας καλό- ποιο ήταν το βότανο που χρησιμοποιούν.

Ένας πραγματικός άντρας εκτός από συνεπής και δραστήριος στον έρωτα θα πρέπει να σκέφτεται και την ολοκληρωτική ικανοποίηση της συντρόφου του.

Ας δούμε λοιπόν λίγο τα νούμερα που ποτέ δεν λένε ψέματα. Σύμφωνα με το ανδρολογικό ινστιτούτο περισσότεροι από τους 4 στους 10 άντρες έχουν πρόωρη εκσπερμάτιση με αποτέλεσμα η σύντροφός τους να μην είναι 100% καλυμμένη και φυσικά τις περισσότερες φορές να μην έχει ολοκληρώσει και να μην έχει φτάσει στον οργασμό.

Μην το χάσεις:  Νοσταλγοί της χούντας γιόρτασαν την επέτειο της 21ης Απριλίου στη Λάρισα! (pics)

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και το προϊόν εδώ …. Προσοχή σε απομιμήσεις διότι έγινε παγκόσμιο best seller σε δεκάδες ιστοσελίδες και υπάρχουν πολλά κρούσματα και στην Ελλάδα.

Μόλις το 14% των σεξουαλικών επαφών φτάνουν την γυναίκα σε οργασμό με βασικότερα αίτια την πρόωρη ολοκλήρωση του άντρα, την αδυναμία της στύσης και την άτονη σεξουαλική διέγερση και των δύο φύλλων.

Αυτό όμως μπορεί να λυθεί και ο λόγος είναι η δύναμη των βοτάνων και η πανεπιστημιακή έρευνα του Μιλάνου που έφτιαξε μετά από 16 χρόνια πειραμάτων μελετών το βιολογικό σεξουαλικό συμπλήρωμα που εκτοξεύει τις επιδόσεις αντρών αλλά και γυναικών περισσότερο από οποιοδήποτε σεξουαλικό συμπλήρωμα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα συμπεριλαμβανομένων και των χημικών σκευασμάτων.

Μην το χάσεις:  Ραγδαίες Εξελίξεις: Θύμα του 35χρονου "Δράκου" και μια 18χρονη κοπέλα

Αυτό το βαζάκι αποτελείτε από αρκετά βότανα και εκλεκτό μέλι με βασικό συστατικό το επημίδιο. Το εντυπωσιακό εκτός από τα άμεσα αποτελέσματα κατά της πρόωρης εκσπερμάτισης και της στυτικής δυσλειτουργίας είναι ότι έχει άμεση και έντονη δράση και στις γυναίκες και μάλιστα χωρίς καμία παρενέργεια στον ανθρώπινο οργανισμό.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και το προϊόν εδώ …. Προσοχή σε απομιμήσεις διότι έγινε παγκόσμιο best seller σε δεκάδες ιστοσελίδες και υπάρχουν πολλά κρούσματα και στην Ελλάδα.

Να θυμάστε πάντα, ένας άντρας οφείλει να είναι πάντα έτοιμος και συνεπής….

loading...