Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας ηθοποιός: «Πέρασα δύο καρκίνους και είμαι καλά»

Ο αγαπημένος ηθοποιός που έγινε γνωστός από τον επιτυχημένο ρόλο του στο Καφέ της Χαράς άνοιξε την καρδιά του στην Σάσα Σταμάτη και μίλησε για τον γολγοθά που πέρασε και συνεχίζει να περνά.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και στην εκπομπή Ooh la la για τους όρκους αιώνιας πίστης που έδωσε με την σύντροφο του πριν από περίπου ένα χρόνο, αλλά και τις δύσκολες στιγμές της ζωής του.

«Η γυναίκα μου είναι 20 χρόνια μικρότερη μου».

«Με πάντρεψαν με έναν γάμο έκπληξη. Μου έστειλαν προσκλητήριο ότι σε 24 ώρες παντρεύομαι. Η γυναίκα μου. Κάλεσε 150 φίλους, γνωστούς συγγενείς και κάναμε ένα γάμο κάτω από την Ακρόπολη σε έναν υπέροχο χώρο. Ήταν ένας γάμος – έκπληξη.

Είχε αιώνιους όρκους πίστης και αγάπης, δεν έχουν σημασία τα χαρτιά. Σημασία έχει να σκέφτεσαι τα πράγματα με τη λογική. Το θέμα δεν είναι να αγαπάς εσύ, το θέμα είναι να σε αγαπάνε οι άλλοι.

Το να αγαπάς είναι λίγο, το να σε αγαπούν είναι πολύ. Είναι 20 χρόνια μικρότερη μου, αλλά υπάρχει μια τέτοια χημεία που δεν υπάρχει διαφορά», αναφέρει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Μην το χάσεις:  Θύμα ληστείας Ελληνίδα παρουσιάστρια: Της επιτέθηκαν με μαχαίρι μετά το τέλος της εκπομπής της (εικόνα)

«Η χειρότερη στιγμή στη ζωή μου είναι κάποια στιγμή που την ξεπέρασα. Όταν ήταν να φύγω, αλλά δεν έφυγα από αυτόν τον τόπο.

Πέρασα δύο καρκίνους και είμαι καλά. Ήταν στο παχύ έντερο με μετάσταση στον πνεύμονα. Γιατί να μην το πεις; Έχουν περάσει 8 χρόνια και είμαι μια χαρά.

Το δώρο μου ήταν η Δέσποινα που μπήκε στη ζωή μου εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή και παρέμεινε κοντά μου. Δεν μπορώ να πω ότι φοβήθηκα. Είπα θα το παλέψω και το πάλεψα. Κι όπου πάει», εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός.

Μην το χάσεις:  Παντρεύτηκε κρυφά η Κατερίνα Στικούδη - Οι πρώτες φωτογραφίες

loading...