Survivor Spoiler 28/6: Επιστρέφει στην Ελλάδα μία ανάσα πριν το τέλος…
Λίγες μέρες απομένουν για να επιστρέψουν οι έξι εναπομείναντες παίκτες του Survivor στην Ελλάδα. Όπως σας έχουμε ενημερώσει την Τρίτη 5 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο ημιτελικός με την παρουσία της τελική τετράδας, ενώ την Τετάρτη 6 Ιουλίου στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, θα δούμε τον τελικό. Εκεί θα βρίσκονται οι τελευταίοι τρεις – αρχικά- και στη συνέχεια θα μείνουν δύο παίκτες όπου θα βγει και ο μεγάλος νικητής.
Πριν συμβούν όλα αυτά όμως, έχουμε απόψε αποχώρηση, ενώ την Κυριακή (3/7) θα φύγει ο τελευταίος παίκτης από τον Άγιο Δομίνικο.
Survivor: Ποιος αποχωρεί;
Μαίη, Σταυρούλα, Άρης και Νίκος, τέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (27/6) στη δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού. Η λογική έλεγε πως ο Άρης δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και τα πάντα θα κρίνονταν ανάμεσα στους υπόλοιπους παίκτες.
Ο Νίκος ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας, είναι εκείνος που αποχωρεί σήμερα και έτσι η τελική πεντάδα θα αποτελείται από τους: Στάθη, Μαίη, Άρη, Ασημίνα και Σταυρούλα.
Δείτε το σχετικό video
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.











































































































