Μια αποχώρηση υπήρξε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Super Κατερίνα”.
Συγκεκριμένα, όπως έγραψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο youfly.com και μετέφερε ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης στο “Fay’ Time”, ο Χάρης Λεμπιδάκης αποχώρησε από την εκπομπή “Super Κατερίνα”..
Να σημειωθεί, πως ο δημοσιογράφος δεν βρισκόταν στη θέση του στο πρωινό μαγκαζίνο του Alpha χθες Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Χάρης Λεμπιδάκης δεν θέλησε να εμφανιστεί στο πλατό μετά από μια ένταση που επικράτησε πριν την έναρξη του “Super Κατερίνα”.
Μάλιστα, ο ίδιος εδώ και δυο εβδομάδες είχε υποβάλει την παραίτησή του στον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος είναι ο παραγωγός.
Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα ο Χάρης Λεμπιδάκης βρισκόταν σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες της εκπομπής, με το χθεσινό περιστατικό να ήταν η “σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι”.
Δείτε το βίντεο
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.





























![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)














































































