Στο πατρικό σπίτι της συζύγου του, Βίκυς Σταμάτη στο Χαλάνδρι μετέβη ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά την αποφυλάκισή του.
Μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο, αναζήτησε τον γιο του. «Βίκυ που είναι ο γιος μου;», φώναξε για να του απαντήσει η κ. Σταμάτη πως είναι πάνω στο σπίτι και τον περιμένει, προφανώς λόγω των δημοσιογράφων.
Φθάνοντας στην είσοδο της πολυκατοικίας η σύζυγός του ζήτησε από τον κ. Τσοχατζόπουλο να μπει με το δεξί για να ακολουθήσουν τα φιλιά.



Λίγο αργότερα, ο πρώην υπουργός και κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ βγήκε στο μπαλκόνι χαιρετώντας τους γείτονες και όλους όσοι βρέθηκαν στην είσοδο του σπιτιού.
Πηγές : topontiki.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ,enikos.gr, Epsilon TV
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.












































![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)




























































