Στο νέο Masterchef δεν θα είναι κριτής! Τι συνέβη;

0

«Σπάει» η τριάδα Κοντιζάς – Κουτσόπουλος – Ιωαννίδης; Ποιο εμπόδιο υπάρχει στην συνεργασία; Γιατί ο κριτής με το μεγάλο fan club αποχωρεί;

Συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα Καλά» του Μακεδονία Tv, παραχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μιλώντας μεταξύ άλλων για το MasterChef, την εκπομπή που σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης τη σεζόν που ολοκληρώνεται σε μερικές εβδομάδες.

«Εγώ ήμουν από τα πρώτα MasterChef, ναι. Είμαι ο κοντός και ο πιο παλιός ταυτόχρονα. Ήμουν από το πρώτο, από το Mega και έκανα όλο το backstage με τις συνταγές, τις δοκιμασίες των παιδιών. Το φετινό είναι κάτι διαφορετικό.

Μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, περάσαμε πολύ καλά με τον Σωτήρη και τον Πάνο, αλλά και όλους τους ανθρώπους. Εγώ είχα και το προνόμιο ότι τους γνώριζα όλους από πριν, δηλαδή cameramen και σκηνοθέτες, δεν ήμουν σε ένα εντελώς ξένο περιβάλλον.

Όταν έκανα τη συζήτηση με τους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία είπα ότι απλά θέλω να λέω ό,τι θέλω. Και γενικότερα επειδή κάνω λίγο χιούμορ, νομίζω ότι αυτό θέλω να κάνω. Μου είπαν “μια χαρά, κάνε ό,τι νομίζεις”», σχολίασε για τη δική του συμμετοχή στο παιχνίδι.

Συνέχισε, ωστόσο με μια δήλωση που θα δυσαρεστήσει πολύ τους fans του MasterChef, η οποία αφορά στο αν θα έλεγε το «ναι» σε έναν ακόμα κύκλο. Θα τον δούμε στον νέο MasterChef;

«Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω. Περνάω πολύ καλά και σε κάτι μαγαζάκια που πηγαίνουμε τρώμε και πίνουμε. Θα συνεχίσω να περνάω καλά με τον Πάνο και τον Σωτήρη έτσι κι αλλιώς…».

Λέτε να έχουμε την ανατροπή;

Πηγές: dailymedia.gr, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

loading...