Η στιγμή της απελευθέρωσης αλυσοδεμένης γυναίκας- Την κρατούσε σίριαλ κίλερ σε κοντέινερ! [video]

0
476

Ομολογία για τη δολοφονία επτά ανθρώπων… Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο που δείχνει μία 30χρονη γυναίκα να είναι αλυσοδεμένη από το λαιμό, μέσα σε ένα κοντέινερ.

Εκεί την κρατούσε επί δύο μήνες ο απαγωγέας της, ένας κατά συρροή δολοφόνος, μέχρι τη στιγμή που οι αστυνομικοί την απελευθέρωσαν.

Στο ίδιο βίντεο περιλαμβάνεται και η ομολογία του απαγωγέα, Τοντ Κόλεπ, για τη δολοφονία επτά ανθρώπων στη Νότια Καρολίνα.

Δύο βδομάδες πριν, έγινε η δίκη του serial killer, όπου ο δράστης ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του, προκειμένου να αποφύγει τη θανατική ποινή και να καταδικαστεί σε ισόβια.

Στα πλαίσια της παρουσίασης ενοχοποιητικών αποδείξεων, οι εισαγγελικές αρχές έδειξαν στο δικαστήριο και την απελευθέρωση της 30χρονης γυναίκας.

Η γυναίκα, καθώς μεταφερόταν στο νοσοκομείο, μίλησε για τα βασανιστήρια που πέρασε στα χέρια του απαγωγέα, ενώ κατέθεσε ότι είχε πέσει επανειλλημένως θύμα βιασμού.

Όπως είπε, ο Κόλεπ της είχε αναφέρει ότι έχει δολοφονήσει ένα ζευγάρι λίγο πριν την απαγάγει, ενώ παραδέχτηκε τις δολοφονίες άλλων 4 ανθρώπων, οι υποθέσεις των οποίων παρέμεναν άλυτες επί 13 χρόνια.

Στο δικαστήριο, ο Κόλεπ ομολόγησε τις δολοφονίες ενός ακόμα ζευγαριού, οι οποίοι βρέθηκαν στο κτήμα του, ζητώντας του δουλειά.

Τον άνδρα τον δολοφόνησε αμέσως, ενώ την 29χρονη κοπέλα την κρατούσε αιχμάλωτη στο κοντέινερ, όπως έκανε αργότερα και με την 30χρονη.

Μόνο που η 29χρονη, στάθηκε πιο άτυχη, καθώς ο απαγωγέας θεώρησε ότι η κοπέλα πήγε να βάλει φωτιά στο κοντέινερ χρησιμοποιώντας ένα τσιγάρο που της είχε προσφέρει, οπότε τη σκότωσε…

 

Πηγές: topontiki.gr, metro.co.uk

loading...