ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ: Μήνυσαν γυναίκα… για απαγωγή της μητέρας τους!

0
54

Απίστευτη υπόθεση απαγωγής της γηραιάς μητέρας τους που πάσχει από άνοια, από πρώην υπάλληλο δημόσιας υπηρεσίας της Πάτρας, καταγγέλλουν με μηνυτήρια αναφορά τους στην Εισαγγελία Πατρών και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, δύο γνωστοί Πατρινοί!

Μάλιστα το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι στη μήνυση που κατατέθηκε πριν μερικές ημέρες, αφήνεται ανοικτό το ενδεχόμενο η εναγόμενη να κατηγορηθεί για «απόπειρα δολοφονίας από πρόθεση και δόλο, ώστε να παίρνουν τα χρήματα της μητέρας μου, το σπίτι της και τα δύο οικόπεδα που κατέχει».

Ενώ ακόμα αναφέρεται, ότι η εναγόμενη και τα παιδιά της απείλησαν τον έναν γιο, ότι «θα του απαγάγουν το ανήλικο παιδί του και θα του κάνουν κακό»!

Όπως αναγράφεται στη μήνυση, που έχει στην κατοχή του ο «Κ» η 71χρονη Βασιλική Ζ. απήχθη τον περασμένο Δεκέμβριο στο σπίτι της εναγόμενης που βρίσκεται σε πολυσύχναστη περιοχή της Πάτρας, προκειμένου η τελευταία «να της παίρνει τη σύνταξη και να τη βάζει να υπογράφει διάφορα έγγραφα, ώστε να ωφεληθεί από την περιουσία της και να τη μεταβιβάσει στα παιδιά της».

Τα οποία τέκνα και σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζονται οι μηνυτές, γνωρίζουν τα πάντα!

Όπως αναφέρει στον «Κ» ο επιχειρηματίας Κώστας Κ., ο ένας από τους γιους της 71χρονης γυναίκας: «Όσο έμενε η μητέρα μου, παρά τη θέλησή της στο σπίτι της συγκεκριμένης κυρίας, την έβαλε να υπογράψει ότι εγώ έχω λάβει τη νόμιμη μοίρα και τον αδελφό μου Γιώργο προσπάθησε να τον κλείσει στο ψυχιατρείο, ώστε να μάς κάνει πέρα και να ωφεληθεί την περιουσία της μητέρας μας».

Επίσης συμπληρώνει ότι «όταν βρήκαμε την μητέρα μας στο σπίτι της συγκεκριμένης κυρίας, ήταν σε άθλια κατάσταση και την πήγαμε στο νοσοκομείο «Άγ. Ανδρέας, όπου οι γιατροί μάς είπαν ότι ήταν κοντά στο θάνατο, διότι δεν ελάμβανε τα φάρμακά της και ήταν υποσιτισμένη».

Μάλιστα στη μήνυσή του ζητάει για του λόγο του το αληθές να γίνει άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών στις κρίσιμες ημερομηνίες, ενώ δηλώνει ότι η εναγόμενη είναι επικίνδυνη και φοβάται για την σωματική ακεραιότητα της μητέρας του, αλλά και της οικογένειάς του!

Πηγές: dete.gr

loading...