Στην σύσκεψη που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όπου αποφασίστηκαν νέα μέτρα συμμετείχε και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.
Σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση ο κ. Τσιόδρας τόνισε την ανάγκη διαρκούς επαγρύπνησης και την ανησυχία του για την υγειονομική κατάσταση στα Βαλκάνια.
Μητσοτάκης: Δεν επιτρέπεται καμία χαλάρωση
Ο Πρωθυπουργός τόνισε στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ότι «δεν επιτρέπεται καμία χαλάρωση. Το άνοιγμα της χώρας πρέπει να γίνεται με πρώτο μέλημα την ασφάλεια τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για τους κατοίκους των τουριστικών προορισμών».
Επέμεινε δε στην αυστηρή εφαρμογή των υγειονομικών κανόνων που έχουν προβλεφθεί, στην εντατικοποίηση των ελέγχων και στη λήψη πρόσθετων προστατευτικών μέτρων, ειδικά στα βόρεια σύνορα της χώρας.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.













![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-75x75.jpg)






























![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)































































