Σωκράτης Κόκκαλης – «Παλικάρι μας, καλό ταξίδι και καλό παράδεισο»

Ο σύνδεσμος φίλων του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη θέλησε να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη για τον απρόσμενο χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη.

Το δικό του “αντίο” στον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του το Σάββατο που μας πέρασε (14.07.2018), θέλησε να στείλει το “OLYMPIAKOS FAN CLUB OF N.Y. USA”, με τον πρόεδρο Θεόδωρο Μενή να αναφέρει:

“Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι είναι αλήθεια ο χαμός του Σωκράτη. Η οικογένεια Κόκκαλη και ιδιαίτερα ο μεγάλος Σωκράτης Κοκκαλής μαζί με τον τζούνιορ αποτελούσαν μέλη της κοινότητας μας και μέλη του συνδέσμου που επισκεπτόντουσαν τακτικά σαν απλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Η εδώ ερυθρόλευκη ομογένεια και όλη η Ελληνική κοινότητα είναι συγκλονισμένη. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συμβαίνει.

Μην το χάσεις:  Πήρε εξιτήριο η Μαριέττα Γιαννάκου

Είναι κρίμα και άδικο τέτοιοι άνθρωποι με τεράστια μόρφωση, αγάπη και καλοσύνη, να κόβεται το νήμα της ζωής τους τόσο πρόωρα. Προσωπικά εγώ σαν πρόεδρος του συνδέσμου και εκ μέρους όλων των μελών θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη και να του δώσει ο Θεός δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Μην το χάσεις:  Πραγματικά αγνώριστη: Η Ασημίνα του MasterChef κοκκινομάλλα και ...τρέλα (pic)

Από την πλευρά μας, στην μνήμη του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, η σημαία του συνδέσμου θα κυματίζει μεσίστια, ενώ θα αναλάβουμε και πρωτοβουλίες στην συνέχεια στην μνήμη του.

Παλικάρι μας καλό ταξίδι καλό παράδεισο ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…”

newsit.gr

loading...