Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ηθοποιό που ήταν τύφλα από ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας!

Σοκαρισμένη είναι η ελληνική showbiz από την είδηση που έβγαλε πρώτη η εφημερίδα Espresso την περασμένη εβδομάδα και αφορά πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό, ο οποίος εθεάθη λιώμα από ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας!

Σήμερα στα γραφεία μας μας έφτασε μια ακόμα πληροφορία που σας την μεταφέρουμε γιατί μας έκανε εντύπωση! Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, την μέρα αυτή, στην μηχανή του ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης ήταν και ένας επίσης γνωστός συνάδελφός του, με τον οποίο παίρνουν μέρος στην ίδια θεατρική παράσταση!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν φτάσει στα «αυτιά» μας οι δύο πολύ στενοί φίλοι και συνεργάτες, αμέσως μετά το τέλος της παράστασής τους, πριν μερικές μέρες κατανάλωσαν αρκετά γραμμάρια ναρκωτικών στο καμαρίνι τους και εν συνεχεία αποφάσισαν να συνεχίσουν την βραδιά τους σε ένα πολύ γνωστό κέντρο της Αθήνας, ωστόσο τους… πρόλαβαν οι επιδράσεις!

Μην το χάσεις:  Τι σχέση έχει ο Λιάγκας με το βρακί – μαγιό του Armani;;[Video]

Τύφλα από τα ναρκωτικά ο πρώτος κατέρρευσε, όπως σας έχουμε μεταφέρει μέρες τώρα ενώ μαρτυρίες αναφέρουν πως στην μηχανή υπήρχε και δεύτερος ηθοποιός, ο οποίος ήταν σε καλύτερη κατάσταση αλλά έκανε «μπαμ» πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και αυτός!

Για ποιον πρόκειται;

Αρχικά να σας αναφέρουμε πως το όνομά του έχει φτάσει στα γραφεία μας και η αλήθεια είναι πως πάθαμε σοκ! Ο συγκεκριμένος ηθοποιός δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα για να σχολιαστεί αρνητικά! Για ευνόητους λόγους όμως και από την στιγμή που καραδοκούν… μηνύσεις όνομα δεν μπορούμε να αναφέρουμε! Ωστόσο θα σας δώσουμε κάποια στοιχεία φωτιά!

Μην το χάσεις:  Επική γκάφα στο Ρουκ Ζουκ: Απολαυστική η αντίδραση της Μακρυπούλια (Video)

Πρόκειται όντως για κούκλο ηθοποιό, νεαρό σε ηλικία αλλά με πλούσιο βιογραφικό! Αυτή την περίοδο παίζει τόσο σε σειρά της ελληνικής τηλεόρασης όσο και σε θέατρο της Αθήνας! Μάλιστα είναι γνωστός για την λατρεία που έχει για τις μηχανές! Πάει κάπου το μυαλό σας;

athensmagazine.gr

loading...