Σάλος με αυτά που είπε ο Υπουργός Πολέμου των ΗΠΑ, Πιτ Χεγκσεθ, για την Ευρώπη και την Ελλάδα
«Μου είπαν να τον προκαλέσω να με χτυπήσει για να τον συλλάβουν», καταγγέλλει 35χρονη μητέρα (video)
Ιρανός που ζει στην Αθήνα λέει πως πυρήνες φανατικών περιμένουν εντολές για να κάνουν κούγκι την Ελλάδα
Στο νοσοκομείο 7χρονη μετά από επίθεση σκύλου: Την δάγκωσε στο αυτί, τον αυχένα, την ωμοπλάτη και το στέρνο
Γιορτάζω τον Ιούλιο να έρχεσαι σε μένα για να σου διώξω την κατάθλιψη
Σε πιάνει δέος: Ο Άγιος Γεράσιμος – Ο ολοζώντανος Άγιος της Κεφαλονιάς
Βρετανία: Ο εντυπωσιακός γάμος του μεγαλύτερου εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ – Το εκθαμβωτικό νυφικό και η Κέιτ Μίντλετον που κλέβει την παράσταση
Πάει στον Τσίπρα ο ΣΥΡΙΖΑ, υπερψηφίστηκε η πρόταση Φάμελλου στην Κεντρική Επιτροπή
Γέννησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Πατέρας για πρώτη φορά ο Σάκης Κατσούλης
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε Πολεοδομίες: Συλλήψεις για «εξυπηρετήσεις» και «φακελάκια» – Βρέθηκαν πάνω από 330.000 ευρώ (video)
Ασύλληπτη Τραγωδία: Νεκρός ο Γιαννάκης που τραυματίστηκε σε τροχαίο με το ποδήλατό του[photo]
Τα είπε όλα με 2 λέξεις: O Στάθης Σχίζας σπάει τη σιωπή για τον άγριο καβγά με την Παναγιώταρου στα μπουζούκια
Ο Πάνος Μιχαλόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από 20 χρόνια (video)
Από στοιχειωμένο μέρος σε… παράδεισο: Ζευγάρι αγόρασε ξεχασμένο, εγκαταλελειμμένο χωριό με 60 πέτρινα σπίτια για 350.000 ευρώ
Τρόμος στην Ηγουμενίτσα: Άνδρας που είχε επιτεθεί σε ανήλικη πριν 2 ημέρες, αφέθηκε ελεύθερος και έκανε νέα επίθεση

Σοκ και θλίψη στην Κρήτη για τον τραγικό θάνατο του 21χρονου ποδοσφαιριστή

Στην Κρήτη, η κοινωνία του Ρεθύμνου θρηνεί την απώλεια του 21χρονου ποδοσφαιριστή Ρονάλντο Τζάρι, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τις πρώτες ώρες της Τετάρτης. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή του Άδελε, αφήνοντας μια νεανική ζωή να χαθεί πρόωρα.

Ο Ρονάλντο, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στην επαρχιακή οδό Ρεθύμνου-Μονής Αρκαδίου όταν ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο. Παρά την άμεση επέμβαση του ασθενοφόρου, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Δυστυχώς, δεν φορούσε κράνος, γεγονός που φαίνεται πως επιδείνωσε τις συνέπειες του ατυχήματος.

Το αντίο της ομάδας Α.Ο. Αρκάδι Αγγελιανών

Η ομάδα του, ο Α.Ο. Αρκάδι Αγγελιανών, αποχαιρέτησε τον νεαρό ποδοσφαιριστή με ένα μήνυμα γεμάτο θλίψη. «Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Αρκάδι Αγγελιανών, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας, συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του ποδοσφαιριστή μας Τζάρι Ρονάλντο εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ο αγαπητός σε όλους Ρονάλντο φορούσε τη φανέλα της ομάδας μας τα 2 τελευταία χρόνια όπου τον διέκριναν το πάθος, η μαχητικότητα και ο καλός του χαρακτήρας. Καλό ταξίδι φίλε Ρονάλντο, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, δύναμη και υπομονή στην οικογένειά σου».

Η τραγική απώλεια

Η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου είναι συντετριμμένη από τον χαμό του, ενώ οι αρχές τονίζουν τη σημασία της οδικής ασφάλειας, με στόχο την αποφυγή παρόμοιων δυστυχημάτων στο μέλλον, σε μία χρονιά που τα δυστυχήματα στην άσφαλτο της Κρήτης έχουν σπάσει ρεκόρ.