5χρονη έμεινε 24 ώρες μέσα σε αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο δίπλα στους νεκρούς γονείς της
Γιώτα Τσιμπρικίδου: Μαμά για πρώτη φορά σε ηλικία 45 ετών η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός
Στη φυλακή ο Πακιστανός διανομέας που πετούσε πέτρες σε περαστικούς στην Κηφισιά
Χανταϊός: «Δεν υπάρχει φάρμακο, ούτε και εμβόλιο» – 3ο ύποπτο κρούσμα στο κρουαζιερόπλοιο – Ο ΕΟΔΥ επικοινώνησε με τον Έλληνα επιβάτη (video)
«Πήρα το όπλο για μπαλοθιές στη μνήμη του και κατέληξα δολοφόνος» – Υπό άκρα μυστικότητα η απολογία του 54χρονου και της συζύγου του
Πειθαρχική έρευνα από το υπουργείο Εσωτερικών για την ορκωμοσία Κωνσταντίνου στον δήμο Αθηναίων – Γεωργιάδης: «Γελοιότητα που επέτρεψε ο Δούκας»
Φιορεντίνα – Ίντερ: Όλα ίσα στη Φλωρεντία!
Η γρίπη ήρθε νωρίτερα και πιο βαριά: Τα συμπτώματα του «Κ» και ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν
Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 12χρονος μετά από πολύωρο χειρουργείο – Το σφοδρό τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι (video)
Σήμερα γιορτάζει ο μεγάλος Άγιος που εγκατέλειψε την πολυτελή ζωή και πήγε στην έρημο για να ζήσει ως μοναχός
Εξελίξεις στο Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 54χρονος δολοφόνος του Νικήτα και η σύζυγός του – «Δεν ήμουν ο εαυτός μου» δήλωσε ο 54χρονος
Πυροβόλησε την εν διαστάσει σύζυγό του και τον σκότωσε μαχαιρώνοντάς τον η πεθερά του
«Ταλαιπωρούταν από 2 χρονών – Είχε κάνει επέμβαση»: Καταπέλτης η αδερφή του 21χρονου στην Κρήτη
«Ο παράδεισος κέρδισε έναν άγγελο…» – Ραγίζει καρδιές η αδελφή του 21χρονου Νικήτα με νέα ανάρτηση
Ισραηλινοί αγοράζουν ολόκληρο χωριό στην Κύπρο – Αντιδράσεις για την τεράστια επένδυση στην Τρόζενα

Σοκ και θλίψη στην Κρήτη για τον τραγικό θάνατο του 21χρονου ποδοσφαιριστή

Στην Κρήτη, η κοινωνία του Ρεθύμνου θρηνεί την απώλεια του 21χρονου ποδοσφαιριστή Ρονάλντο Τζάρι, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τις πρώτες ώρες της Τετάρτης. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή του Άδελε, αφήνοντας μια νεανική ζωή να χαθεί πρόωρα.

Ο Ρονάλντο, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στην επαρχιακή οδό Ρεθύμνου-Μονής Αρκαδίου όταν ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο. Παρά την άμεση επέμβαση του ασθενοφόρου, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Δυστυχώς, δεν φορούσε κράνος, γεγονός που φαίνεται πως επιδείνωσε τις συνέπειες του ατυχήματος.

Το αντίο της ομάδας Α.Ο. Αρκάδι Αγγελιανών

Η ομάδα του, ο Α.Ο. Αρκάδι Αγγελιανών, αποχαιρέτησε τον νεαρό ποδοσφαιριστή με ένα μήνυμα γεμάτο θλίψη. «Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Αρκάδι Αγγελιανών, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας, συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του ποδοσφαιριστή μας Τζάρι Ρονάλντο εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ο αγαπητός σε όλους Ρονάλντο φορούσε τη φανέλα της ομάδας μας τα 2 τελευταία χρόνια όπου τον διέκριναν το πάθος, η μαχητικότητα και ο καλός του χαρακτήρας. Καλό ταξίδι φίλε Ρονάλντο, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, δύναμη και υπομονή στην οικογένειά σου».

Η τραγική απώλεια

Η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου είναι συντετριμμένη από τον χαμό του, ενώ οι αρχές τονίζουν τη σημασία της οδικής ασφάλειας, με στόχο την αποφυγή παρόμοιων δυστυχημάτων στο μέλλον, σε μία χρονιά που τα δυστυχήματα στην άσφαλτο της Κρήτης έχουν σπάσει ρεκόρ.