Μέμος Μπεγνής – Η επιχειρηματική κίνηση που τον κατέστρεψε: «Ακόμα πληρώνω χρέη»
Στα γενέθλιά του ο Παναγιώτης Κουτσουμπής μάς έδειξε τη γιαγιά Ξένια κα η ομοιότητά τους
Με Χειλάκη και Τουμασάτου η μεγάλη επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα με νέο κόμμα στο Θησείο – Οι «σπόντες» στην Καρυστιανού
Εσύ θα ψηφίσεις το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα ΕΛΑΣ;
Μπέττυ Μπαζιάνα: Η εμφάνιση με «αρχαιοελληνικό στυλ» στο Θησείο δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα
Η Έμη Λιβανίου για τη σχέση της με τον εφοπλιστή Πέτρο Παππά: «Είναι το άλλο μου μισό, νιώθω ασφάλεια και ολοκλήρωση»
Bαρύ πένθος στο Ευηνοχώρι για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα – Η ταφή δίπλα στον πατέρα της
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
Λαοθάλασσα στην ανακοίνωση του νέου κόμματος του Αλέξη Τσίπρα
Bαρύ πένθος στο Ευηνοχώρι για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα – Η ταφή δίπλα στον πατέρα της
«ΒΟΜΒΑ» από τον Μ. Γιαννάκο της ΠΟΕΔΗΝ: «Τα παιδιά μπορεί να πουλήθηκαν» – για τα εξαφανισμένα αδέρφια του 3,5 ετών κοριτσιού
Πιερρακάκης: «Η Ελλάδα χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Γιάννη Στουρνάρα»
«Με ανάγκασε να πάω με 487 άνδρες»: Η νέα υπόθεση σοκ που συγκλονίζει
Παρασκευάς Άντζας – Το τελευταίο «αντίο»: Βαθιά οδύνη στην κηδεία του – Τζόρτζεβιτς, Τοροσίδης, Σιόβας, Αβραάμ, Γεωργάτος και Καστίγιο αποχαιρέτησαν τον φίλο και συμπαίκτη τους

Σοκ και θλίψη στην Κρήτη για τον τραγικό θάνατο του 21χρονου ποδοσφαιριστή

Στην Κρήτη, η κοινωνία του Ρεθύμνου θρηνεί την απώλεια του 21χρονου ποδοσφαιριστή Ρονάλντο Τζάρι, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τις πρώτες ώρες της Τετάρτης. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή του Άδελε, αφήνοντας μια νεανική ζωή να χαθεί πρόωρα.

Ο Ρονάλντο, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στην επαρχιακή οδό Ρεθύμνου-Μονής Αρκαδίου όταν ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο. Παρά την άμεση επέμβαση του ασθενοφόρου, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Δυστυχώς, δεν φορούσε κράνος, γεγονός που φαίνεται πως επιδείνωσε τις συνέπειες του ατυχήματος.

Το αντίο της ομάδας Α.Ο. Αρκάδι Αγγελιανών

Η ομάδα του, ο Α.Ο. Αρκάδι Αγγελιανών, αποχαιρέτησε τον νεαρό ποδοσφαιριστή με ένα μήνυμα γεμάτο θλίψη. «Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Αρκάδι Αγγελιανών, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας, συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του ποδοσφαιριστή μας Τζάρι Ρονάλντο εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ο αγαπητός σε όλους Ρονάλντο φορούσε τη φανέλα της ομάδας μας τα 2 τελευταία χρόνια όπου τον διέκριναν το πάθος, η μαχητικότητα και ο καλός του χαρακτήρας. Καλό ταξίδι φίλε Ρονάλντο, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, δύναμη και υπομονή στην οικογένειά σου».

Η τραγική απώλεια

Η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου είναι συντετριμμένη από τον χαμό του, ενώ οι αρχές τονίζουν τη σημασία της οδικής ασφάλειας, με στόχο την αποφυγή παρόμοιων δυστυχημάτων στο μέλλον, σε μία χρονιά που τα δυστυχήματα στην άσφαλτο της Κρήτης έχουν σπάσει ρεκόρ.