Ντάνιελ Κρεγκ: Άφησε για λίγο τα κινηματογραφικά πλατό και βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για τους Metallica
Ελένη Μενεγάκη: Μοιράστηκε σπάνια στιγμιότυπα με τη μητέρα και τα παιδιά της για τη Γιορτή της Μητέρας
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μήνυμα για τη γιορτή της Μητέρας και η συγκινητική αναφορά στη Μαρίκα Μητσοτάκη
«Σεισμός» στο ΟΑΚΑ από τους Metallica – Τι κατέγραψε ο σεισμογράφος
Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε: «Μπαίνω στον μήνα μου, το μόνο που με νοιάζει είναι…»
Ποιος παίρνει την περιουσία όταν δεν υπάρχει διαθήκη; Η «κληρονομική πυραμίδα» και οι εκπλήξεις της διαδοχής
Περιβαλλοντικό έγκλημα στη Βόλβη: Ρίχνουν απόβλητα σε ρέμα που καταλήγει στη λίμνη –  Εξαφανίστηκαν τα ψάρια (video)
«Εσύ σκότωσες τον Μοσχούρη; Για να πας στη Λιόλιου;» – Τα βίντεο και τα απροκάλυπτα SMS που «έκαψαν» τους δολοφόνους του «Θαμνάκια»
Φιορεντίνα – Ίντερ: Όλα ίσα στη Φλωρεντία!
Σάλος στη Βρετανία: Γκέι ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας κι ο σύζυγός του κατηγορούνται για βιασμούς νεαρών ανδρών
«Έχασα 20 κιλά χωρίς να μετράω θερμίδες»: Γυναίκα μοιράζεται τις 4 αλλαγές στον τρόπο ζωής της που έκαναν τη διαφορά
Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ: Ο θάνατος σου, η ζωή μου
Ο Κερκ Χάμετ των Metallica υποκλίνεται στην Ελλάδα: «Η μουσική που παίζουμε γεννήθηκε στην Αθήνα»
Μαρινέλλα: 40 ημέρες από το θάνατό της, στην Κηφισιά το μνημόσυνο

Σοκ και θλίψη στην Κρήτη για τον τραγικό θάνατο του 21χρονου ποδοσφαιριστή

Στην Κρήτη, η κοινωνία του Ρεθύμνου θρηνεί την απώλεια του 21χρονου ποδοσφαιριστή Ρονάλντο Τζάρι, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τις πρώτες ώρες της Τετάρτης. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή του Άδελε, αφήνοντας μια νεανική ζωή να χαθεί πρόωρα.

Ο Ρονάλντο, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στην επαρχιακή οδό Ρεθύμνου-Μονής Αρκαδίου όταν ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο. Παρά την άμεση επέμβαση του ασθενοφόρου, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Δυστυχώς, δεν φορούσε κράνος, γεγονός που φαίνεται πως επιδείνωσε τις συνέπειες του ατυχήματος.

Το αντίο της ομάδας Α.Ο. Αρκάδι Αγγελιανών

Η ομάδα του, ο Α.Ο. Αρκάδι Αγγελιανών, αποχαιρέτησε τον νεαρό ποδοσφαιριστή με ένα μήνυμα γεμάτο θλίψη. «Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Αρκάδι Αγγελιανών, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας, συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του ποδοσφαιριστή μας Τζάρι Ρονάλντο εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ο αγαπητός σε όλους Ρονάλντο φορούσε τη φανέλα της ομάδας μας τα 2 τελευταία χρόνια όπου τον διέκριναν το πάθος, η μαχητικότητα και ο καλός του χαρακτήρας. Καλό ταξίδι φίλε Ρονάλντο, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, δύναμη και υπομονή στην οικογένειά σου».

Η τραγική απώλεια

Η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου είναι συντετριμμένη από τον χαμό του, ενώ οι αρχές τονίζουν τη σημασία της οδικής ασφάλειας, με στόχο την αποφυγή παρόμοιων δυστυχημάτων στο μέλλον, σε μία χρονιά που τα δυστυχήματα στην άσφαλτο της Κρήτης έχουν σπάσει ρεκόρ.