Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την είδηση του θανάτου 40χρονου στο Καταστάρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες απο το imerazante.gr , ο 40χρονος φέρεται να είχε ενημερώσει τη σύντροφό του νωρίτερα για την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.
Ενημερώθηκε η αστυνομία, τον αναζήτησε και τον εντόπισε, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά, καθώς τον βρήκαν νεκρό.
Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για αυτοκτονία, καθώς είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με την σύντροφό του, την οποία -σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ– προειδοποίησε ότι θα αυτοκτονήσει.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.








![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-75x75.jpg)

















![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)















































































