Σκηνές camping, μαχαίρια επιβίωσης, φακοί led – Κατασκήνωση στο πουθενά, χωρίς να φοβάστε τίποτα!

Είστε από τους τύπους που για να ηρεμήσουν απ’ όλους και απ’ όλα πρέπει να φύγουν εντελώς από τον πολιτισμό;

Φέτος στήστε και πάλι τη σκήνη σας σε μία απομακρυσμένη παραλία και γίνετε ένα με τη φύση και τα στοιχεία της. Απολαύστε το τοπίο του ορίζοντα και κάντε βουτιές σε τυρκουάζ νερά…και…και.. για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να έχετε στο σακίδιό σας λίγα και καλά αξεσουάρ.

Το ελεύθερο κάμπινγκ απαιτεί κάποιες αγορές, που θα τις κάνετε μία φορά και θα είστε κομπλέ για πολλά χρόνια.

Σκηνές camping για 2 και 4 άτομα

Το στάνταρ με τη σκηνή camping για να μετρήσετε σωστά τα άτομα που χωράνε, είναι να αναλογιστείτε αν μέσα στη σκηνή θα έχετε τα πράγματά σας ή όχι.

Μην το χάσεις:  Κρέμες Frezyderm & προϊόντα μακιγιάζ L'OREAL για όλες τις ανάγκες

Έτσι μία σκηνή 3 ατόμων, χωράει 3 άτομα χωρίς τα σακίδια και 2 με τα σακίδια!

Σκηνή 2 ατόμων PANDA, με προθάλαμο και διπλό πανί από αντιπυριτικό και διαπνέον υλικό. Είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν στην αγορά και μπορείτε να την αγοράσετε με δωρεάν μεταφορικά σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν μένετε. Πατήστε εδώ.

ΣΚΗΝΗ CAMPUS ACAPULCO

Η σκηνή της Campus με προθάλαμο και βαμβακερό υλικό στο εσωτερικό της είναι πολύ εύκολο να στηθεί και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα από τον αέρα, τον ήλιο και τη βροχή.

Αν αποφασίσετε να κατασκηνώσετε είναι τέλεια λύση για 4 άτομα. Έχει δύο πόρτες με σίτα! Βρείτε την εδώ.

Μην το χάσεις:  Ισορροπημένη διατροφή: Αυξήστε τις πιθανότητες επιτυχίας της εξωσωματικής

Μαχαίρι επιβίωσης KA-BAR

Στο camping θα σας χρησιμεύσουν τα μαχαίρια επιβίωσης στην περίπτωση που θέλετε να κόψετε καρπούς δέντρων ή να κάνετε δουλειές για την καλύτερη διαμονή σας (π.χ. να φτιάξετε μία αυτοσχέδια αιώρα).

Στην θήκη που θα παραλάβετε υπάρχει και ένα πιο μικρό μαχαιράκι για ήπιες δραστηριότητες. Αγοράστε όλο το σετ από KA-BAR από εδώ.

Φακός led

O φακός led της LED LENSER συνδυάζει μικρό μέγεθος αλλά μεγάλη απόδοση και μπορεί να χρησιμοποιείται κάθε μέρα. Βάλτε το σαν μπρελόκ στη βερμούδα σας ή το τσαντάκι σας. Κοστίζει λιγότερο από 11€. Βρείτε τον εδώ.

Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Survival για να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τον εξοπλισμό κάμπινγκ.