Σεισμός στη Σαντορίνη: Σεισμός έγινε στη Σαντορίνη 19′ λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (19.04.2022). Μόλις στα 5 χιλιόμετρα το εστιακό βάθος.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η σεισμική δόνηση είχε επίκεντρο 6 χιλιόμετρα ανατολικά βορειοανατολικά της Οίας, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 16,1 χλμ.
Σεισμός μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στη Σαντορίνη.
Δείτε τον χάρτη του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου:

Δεν έχουν αναφερθεί τυχόν ζημιές.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)







![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)




























































