Σεισμός μεγέθους 4,6 Ρίχτερ ταρακούνησε την Ελασσόνα και τις γύρω περιοχές.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός σημειώθηκε 14 χλμ νοτιοδυτικά της Ελασσόνας και είχε εστιακό βάθος 14,7 χλμ.
Στον παρακάτω χάρτη φαίνεται πως ο σεισμός στην Ελασσόνα έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της κεντρικής Ελλάδας ενώ τον κατάλαβαν ακόμη και στη Βέροια.

To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.








![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-75x75.jpg)
































![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)


































































