Σαντορίνη: Παράτησαν Νεκρό άντρα στο δρόμο μετά απο τροχαίο[Σκληρή Εικόνα]

0
606
Φωτό Αρχείου

Το μοναδικό ασθενοφόρο που διαθέτει η , σύμφωνα με πληροφορίες, όλη αυτή τη ώρα βρισκόταν σε ένα ατύχημα που έγινε στο «Παλιό Λιμάνι», με τον άνθρωπο να κείτεται νεκρός στην άσφαλτο για περίπου μια ώρα και σαράντα λεπτά.

Ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Σαντορίνη σήμερα το μεσημέρι λίγο μετά τις 3, στο οποίο ένας άνδρας έχασε την ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, ένας άνδρας που κινούνταν με το μηχανάκι του, στο Εμπόρειο Σαντορίνης βρέθηκε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ο θάνατος του προήλθε από σύγκρουση με άλλο όχημα η αν έχασε τον έλεγχο του δικύκλου.

Όπως ενημερώνει το Flashnews.gr, κάτοικος της Σαντορίνης που διαμένει πλησίον του τόπου που σημειώθηκε το δυστύχημα, το ΕΚΑΒ είναι άφαντο παραπάνω από μια ώρα, με τον άνθρωπο να βρίσκεται νεκρός στο οδόστρωμα, καλυμμένος με ένα πανί!

Στο τόπο της τραγωδίας έφτασε η οικογένεια του άτυχου οδηγού που βρίσκεται σε σοκ, με μια γυναίκα, που εκτιμάται ότι είναι η σύζυγος του να λιποθυμά στο οδόστρωμα.

Να σημειωθεί ότι ένα νησι που ίσως ξεπερνά τις 1 εκατομμύριο επισκέψεις το καλοκαίρι διαθέτει μόνο ένα ασθενοφόρο!

loading...