Σάλος στο Ισραήλ! «Θα τον σκότωνε ο Σχορτσιανίτης» – videos

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έχει βρεθεί ξανά στο προσκήνιο στο Ισραήλ, μετά την επίθεση οπαδού της Χάποελ σε φροντιστή της Μακάμπι, με τον άλλοτε συμπαίκτη του Έλληνα σέντερ, Ρίκι Χίκμαν, να θυμάται το αντίστοιχο επεισόδιο με τον «Σόφο».

Οι τελικοί στο Ισραήλ θυμίζουν… Ελλάδα και φέτος, με το παιχνίδι της Χάποελ κόντρα στη Μακάμπι να είναι επεισοδιακό και να κρίνεται στο τέλος με νίκη της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην παράταση.

Νωρίτερα όμως υπήρξε αποβολή παίκτη των φιλοξενούμενων, όταν έγινε έξαλλος με φτύσιμο από την κερκίδα, ενώ λίγο μετά οπαδός χτύπησε και τον φροντιστή της «ομάδας του λαού».

Τα παραπάνω έχουν ξεσπάσει σάλο σε όλη τη χώρα, με οπαδούς της Μακάμπι να θυμούνται και το περιστατικό με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη να «κυνηγάει» φίλο της Χάποελ στις εξέδρες, την περίοδο που αγωνιζόταν στην ομάδα τους.

Μην το χάσεις:  Αυτοπροσώπως στο δικαστήριο ο Μαρινάκης - Ζήτησε να μην του απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα

Ένας από αυτούς μάλιστα έστειλε μήνυμα στον πρώην συμπαίκτη του Έλληνα σέντερ, Ρίκι Χίκμαν, λέγοντάς του ότι δεν έπρεπε να τον είχε σταματήσει τότε. «Ο «Σόφο» θα τον είχε σκοτώσει», απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο ο Αμερικανός γκαρντ, βάζοντας τέλος στη συζήτηση.

Πηγές: newsit.gr

loading...