Σάλος στην Ιταλία: Η Γιουβέντους σε επαφές με τη μαφία αποκαλύπτει έρευνα

Σάλο έχει προκαλέσει στην η αποκάλυψη έρευνας ότι η Γιουβέντουςείναι μπλεγμένη σε ένα ακόμα σκάνδαλο που σχετίζεται με τη μαφία.

Σύμφωνα με τον Εισαγγελέα της Ιταλικής Επιτροπής Ποδοσφαίρου, ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντρέα Ανιέλι, είχε επαφές με τη μαφία και συγκεκριμένα με το αφεντικό της Ντραγκέτα της Καλαβρίας, Ρόκο Ντομινέλο για να «τακτοποιήσουν θέματα για εισιτήρια και εισιτήρια διαρκείας».

Επίσης ο εισαγγελέας, ονόματι Τζουζέπε Πεκοράρο, αναφέρει ότι και ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, «διατηρούσε περιστασιακές σχέσεις με κύκλους των Ultras, που είχαν σχέσεις με τα αφεντικά της Ντραγκέτα».

Μην το χάσεις:  «Παρέλαση» από σκάουτερ σήμερα στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Ο Αντρέα Ανιέλλι – πρόεδρος της Juventus

Ο κ. Πεκοράρο έχει στην κατοχή του πάνω από 5.000 σελίδες αποδεικτικών στοιχείων από τον εισαγγελέα του Τορίνο, μετά από έρευνα για τη φερόμενη εμπλοκή της Ντραγκέτα.

Από την πλευρά της η Γιουβέντους αρνείται οποιαδήποτε σύνδεση, ενώ ο Ανιέλι διαψεύδει ότι συναντήθηκε με τα αφεντικά της Μαφίας για οποιονδήποτε λόγο.

«Με κάθε σεβασμό στις αρχές που διεξάγουν τις έρευνες, θέλω να δηλώσω ότι ποτέ δεν συναντήθηκα με αφεντικά της Μαφίας», έγραψε στο twitter του ο πρόεδρος της Γιουβέντους, συμπληρώνοντας: «Ο,τι διάβασα είναι ψευδές».

loading...