Σάλος στην Ισπανία: Ομάδα είχε βάλει κρυφές κάμερες για να βλέπει παίκτες και διαιτητές!

Σάλος στην Ισπανία μετά τις αποκαλύψεις ότι η Γρανάδα είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες για να παρακολουθεί ποδοσφαιριστές και διαιτητές!

Το κουβάρι αυτής της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται πριν από μερικές εβδομάδες, όταν οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν κατασκοπία σε βάρος τους.

Σύμφωνα με όσα έκαναν γνωστά στις αρχές, είχαν βρει κρυμμένες κάμερες σε κάποια σημεία του γηπέδου τους και του προπονητικού κέντρου τους.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται τώρα, οι κάμερες είχαν τοποθετηθεί κατόπιν εντολής της προηγούμενης διοίκησης της Γρανάδας!

Μην το χάσεις:  Στη φόρα οι φωτογραφίες του νεκρού ποδοσφαιριστή! Στο κρεβάτι με τη γυναίκα του δολοφόνου

Σημειώνεται πως ο ισπανικός σύλλογος ανήκε στην ισχυρή οικογένεια Πότζο από το 2009, λειτουργώντας ως ομάδα στην οποία δίνονταν δανεικοί πολλοί παίκτες, και άλλαξε χέρια τo 2016 περνώντας σε μια εταιρεία κινέζικων συμφερόντων.

Η νέα διοίκηση ήταν αυτή που ανακάλυψε τις κρυφές κάμερες και έκανε την καταγγελία χωρίς να γνωρίζει ότι η κατασκοπία ήταν… εκ των έσω!

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι επρόκειτο για κάμερες που είχαν τοποθετηθεί στα συστήματα ανίχνευσης καπνού τόσο στα αποδυτήρια των παικτών όσο και σε αυτά των διαιτητών.

Μην το χάσεις:  Το πρόγραμμα της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018

Μπορούσαν έτσι να παρακολουθούν κινήσεις, αλλά και συζητήσεις. Ο πρώην υπεύθυνος για τις εγκαταστάσεις και την ασφάλεια κλήθηκε να καταθέσει και ισχυρίστηκε ότι οι κάμερες είχαν τοποθετηθεί για το ενδεχόμενο κλοπών.

Προκαλεί, βέβαια, εντύπωση ότι κάμερες υπήρχαν ακόμα και στους διαδρόμους κάτι που φαίνεται να καταρρίπτει το επιχείρημα αυτό.

Πηγές: sdna.gr

loading...