Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο στο 20χρονο μοντέλο που αυτοκτόνησε στην Κεφαλονιά[video]

Θρήνος και οδύνη στην κηδεία της Sinead McNamara – Το 20χρονο μοντέλο από την Αυστραλία βρέθηκε νεκρό σε θαλαμηγό στην Κεφαλονιά – «Καλώς γύρισες επίσης Μπούμπα» είπε ο πατέρας της, αποκαλώντας την με το παρατσούκλι της, το οποίο είχε ραμμένο στις πολύχρωμες κάλτσες του

Στη μνήμη της, συγγενείς και φίλοι βούτηξαν στην αγαπημένη της παραλία.

Ο θάνατός της συγκλόνισε όσους την ήξεραν είτε προσωπικά είτε μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram.

Η Sinead McNamara άφησε την τελευταία της πνοή στην Ελλάδα. Τον περασμένο Αύγουστο, το 20χρονο μοντέλο βρέθηκε κρεμασμένο στο πίσω μέρος θαλαμηγού, όπου εργαζόταν και ενώ περίμενε τη μητέρα και την αδερφή της να τη συναντήσουν στην Κεφαλονιά για να κάνουν διακοπές.

Η άτυχη Sinead McNamara εργαζόταν, από τον περασμένο Μάιο, στη θαλαμηγό The Mayan Queen IV του κροίσου Alberto Bailleres. Το βράδυ που πέθανε ήταν το τελευταίο στη δουλειά. Από την επομένη θα έκανε διακοπές με τη μητέρα και την αδερφή της.

Για την οικογένειά της, ο θάνατος του 20χρονου μοντέλου αποτελεί άλυτο μυστήριο. Αποδίδεται σε αυτοκτονία αλλά εκείνοι πιστεύουν πως τα πράγματα ίσως να μην είναι ακριβώς έτσι. Καταρρακωμένοι από την απώλεια, το πρωί του Σαββάτου (15.09.2018) υποδέχτηκαν συγγενείς και φίλους της Sinead, για να την αποχαιρετίσουν όλοι μαζί. Ντυμένοι όχι στα μαύρα, αλλά όπως θα ήθελε εκείνη να τους βλέπει. Και με μια τελευταία βουτιά στον ωκεανό που τόσο λάτρευε. Και κυρίως στην παραλία που αγαπούσε περισσότερο από άλλες.

Μην το χάσεις:  Ο Φώτης του "παρά 5" διεκδικεί 50 χιλιάδες ευρώ από τη Google

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Port Macquarie’s Innes το πρωί του Σαββάτου για να της πουν το τελευταίο αντίο. Η οικογένεια παρακάλεσε όσους γνώριζαν τη «Μπούμπα» τους, όπως αποκαλούσαν την 20χρονη Sinead, να τη θυμούνται για την περιπετειώδη ζωή της και όχι για το θάνατό της.

Οι περισσότεροι από όσους βρέθηκαν στην κηδεία του 20χρονου μοντέλου φορούσαν πολύχρωμα ρούχα για να τιμήσουν τη μνήμη της και την επιθυμία της οικογένειάς της. Με ένα συγκινητικό post, ο αδερφός της Τζέικ είχε ζητήσει να πάνε όλοι ντυμένοι όπως εκείνη θα ήθελε να τους βλέπει.

«Καλώς ήρθες σπίτι, Μπούμπα. Πίσω σε αυτή τη σπουδαία γη του Νότου», είπε καταρρακωμένος ο πατέρας της, Σον, φορώντας πολύχρωμες κάλτσες με τη λέξη «Μπούμπα» κεντημένη πάνω τους, για να τιμήσει έτσι το μνήμη της κόρης του. «Έζησες περισσότερα σε αυτά τα 20 χρόνια απ’ όσα εμείς οι υπόλοιποι σε αυτό το δωμάτιο θα ζήσουμε σε πολλά, πολλά χρόνια» είπε η ξαδέρφη της, Σανίν.

Μια βουτιά για την Sinead
Μετά την τελετή στο Port Macquarie’s Innes, φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτισαν με ακόμη έναν συγκινητικό τρόπο την 20χρονη Sinead McNamara. Πήγαν στην παραλία Rainbow Beach και βούτηξαν στη θάλασσα που το 20χρονο μοντέλο τόσο αγαπούσε.

Ο πατέρας της και ο αδερφός της, μαζί με 40 παιδιά σε φουσκωτά αλλά και σέρφερς από άλλες περιοχές της Νέας Νότιας Ουαλίας σχημάτισαν έναν κύκλο και άφησαν λουλούδια στη θάλασσα. 

Μην το χάσεις:  Άγριο ΚΡΑΞΙΜΟ!! Επειδή είσαι η Μπαλατσινού θέλεις να γλιτώσεις την ουρά στο Super Market!!

Η μητέρα της Κάιλι και η αδερφή της Λόρεν έμειναν στην παραλία και πετούσαν λουλούδια στη θάλασσα και όλοι φώναζαν τρεις φορές το όνομα της Sinead.

newsit.gr

loading...