Πρόστιμο 4000€ στην εκπομπή γνωστής παρουσιάστριας!

Πρόκειται για μια δημοφιλή παρουσιάστρια η οποία «χρέωσε» το προηγούμενο κανάλι στο οποίο ήταν, το πόσο των 4.000 Ευρώ, ύστερα από πρόστιμο που επιβλήθηκε από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, για παραβίαση των τηλεοπτικών κανονισμών.

Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης έκρινε πως η εκπομπή που είχε η συγκεκριμένη παρουσιάστρια, στο προηγούμενο κανάλι της, υπόκειται ένοχη βάση των θεσπισμένων νόμων περί «Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Οργανισμών Νόμου 7(Ι)/98» και των περί «Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών Κανονισμών του 2000».

Μην το χάσεις:  Άγριο επεισόδιο με την Τατιάνα Στεφανίδου και μέλος του κοινού on air! Εκτός εαυτού η παρουσιάστρια[video]

Συγκεκριμένα, η αιτία της επιβολής του προστίμου των 4.000 Ευρώ ήταν πως η εκπομπή της μελαχρινής παρουσιάστριας, μετέδωσε πρόγραμμα, το οποίο δεν ήταν σύμφωνο με την αρχή της υψηλής ποιότητας.

Καθώς επίσης πως ο τηλεοπτικός σταθμός, δεν ενημέρωσε όπως όφειλε τους τηλεθεατές, για το περιεχόμενό του. Επιπροσθέτως, το κανάλι κρίθηκε ένοχο για μετάδοση προγράμματος εντός της οριζόμενης βάση νόμου οικογενειακής ζώνης, δίχως οι ιθύνοντες του να εγγυηθούν πως η καταλληλότητα της εν λόγω εκπομπής, είναι η πρέπουσα για παρακολούθηση από όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Μην το χάσεις:  Ημίγυμνος ο “Αγάπη μόνο” ποζάρει σε παραλία μπροστά από δύο Ferrari!

Με δυο λόγια δηλαδή, κατά την διάρκεια της εκπομπής ειπωθηκαν ατάκες, οι οποίες δεν αρμόζουν στην μεσημεριανή ζώνη.
Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η οποία την περασμένη τηλεοπτική σεζόν παρουσίαζε την εκπομπή «Όλα για σένα» στο TVOne, της οποίας επιβλήθηκε και το πρόστιμο. Αυτά είναι τα καλά…

nassosblog.gr

loading...