ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΥΤΑ τα μοντέλα κουζίνας Bosch και Pitsos λόγω πιθανού κινδύνου έκρηξης- Δωρεάν αντικατάσταση εξαρτήματος

0
113

Η BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε καλεί όλους τους κατόχους ελεύθερων κουζινών αερίου των εταιρειών Bosch και Pitsos κατασκευής από το 2006 έως το 2011, να ελέγξουν αν η συσκευή τους επηρεάζεται από αυτή την νέα εκστρατεία ασφαλείας.

Ο λόγος είναι ότι ένας περιορισμένος αριθμός εξαρτημάτων σύνδεσης αερίου ενδέχεται να παρουσιάζουν πρόβλημα. Κατά συνέπεια, μπορεί να προκληθεί διαρροή αερίου, ενώ, σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, ενδεχομένως υπάρχει κίνδυνος έκρηξης.

Σε κάθε κάτοχο επηρεαζόμενης συσκευής προσφέρεται δωρεάν αντικατάσταση του εξαρτήματος σύνδεσης από εξουσιοδοτημένο τεχνικό του service στην κατοικία του κατόχου.

Για την αποφυγή κάθε πιθανού κινδύνου, οι κάτοχοι επηρεαζόμενων συσκευών θα πρέπει να απενεργοποιήσουν την παροχή αερίου στη συσκευή και να μην την χρησιμοποιήσουν έως ότου αντικατασταθεί το εξάρτημα σύνδεσης.

Η ασφάλεια των καταναλωτών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε. Για το λόγο αυτό, ξεκινά σήμερα μια νέα οικειοθελής εκστρατεία ασφαλείας που αφορά περιορισμένο αριθμό συσκευών.

Επηρεάζονται περίπου 5.023 συσκευές που κατασκευάστηκαν από το 2006 έως το 2011 και έχουν διατεθεί στην ελληνική αγορά. Η BSH Οικιακές Συσκευές καλεί όλους τους καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους κάποια ελεύθερη κουζίνα αερίου, να ελέγξουν αν η συσκευή τους επηρεάζεται στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας ασφαλείας.

Προκειμένου να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι κάτοχοι επηρεαζόμενων συσκευών, θα δημοσιευθούν σχετικές καταχωρήσεις σε διάφορα έντυπα και διαδικτυακά Μέσα ενημέρωσης.

Τι πρέπει να κάνετε;

Προκειμένου να ελέγξουν αν η συσκευή τους επηρεάζεται από την παρούσα οικιοθελή εκστρατεία ασφαλείας, οι κάτοχοι συσκευών καλούνται να ελέγξουν τα σχετικά στοιχεία της συσκευής τους στο www.gascookingsafety.com ή να καλέσουν την τηλεφωνική γραμμή τεχνικής υποστήριξης στο 18182.

Η αντικατάσταση στην κατοικία του κατόχου θα προγραμματιστεί έγκαιρα.

Η BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε. ζητά την κατανόηση των πελατών της για την οποιαδήποτε αναστάτωση.

Σχετικά με την BSH

Η BSH Home Appliances Group, είναι μια εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των οικιακών συσκευών παγκοσμίως, με κύκλο εργασιών περίπου €12,6 δις. το 2015 και με περισσότερους από 56.000 εργαζομένους.

Η BSH κατασκευάζει τα προϊόντα της σε περίπου 40 εργοστάσια ανά τον κόσμο και αντιπροσωπεύεται από περισσότερες από 80 εταιρείες σε περίπου 50 χώρες.

Η BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε., θυγατρική εταιρεία της BSH Home Appliances Group, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα κ την Κύπρο, απασχολώντας συνολικά περίπου 500 εργαζομένους και έχοντας υπό την ευθύνη της μία μονάδα παραγωγής στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Αθήνα.

loading...