Σήμερα, στο Power of Love, είχαμε τους αγαπημένους παίκτες της εβδομάδας, με το τηλεοπτικό κοινό να στηρίζει τον Πάνο και την Στέλλα.
Η Μαρία Μπακοδήμου, πριν προβεί στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, ρωτούσε κάθε παίκτη ξεχωριστά ποιον θα ψήφιζε, αν ήταν στην θέση των τηλεθεατών.
Όταν, έφτασε η σειρά της Αθηνάς- η παίκτρια είπε: «Θα ήθελα να είναι ο Δώρος, όχι για τα λεφτά, αξίζει να είναι ο καλύτερος παίκτης και για μένα είναι ο καλύτερος στο σπίτι αυτό- αλλά επειδή αυτή την εβδομάδα είδα κάποια επεισόδια, έδειχνε πιο πολύ Στέλλα-Πάνο και ο τηλεθεατής κρίνει με αυτό που βλέπει…», με την Μαρία Μπακοδήμου να την διακόπτει, λέγοντας: «Για πες το πάλι, δεν κατάλαβα».
Η Αθηνά για να εξηγήσει ακριβώς, αυτό που εννοούσε, συμπλήρωσε: «Έδειχνε νομίζω Στέλλα Πάνο πιο πολύ γιατί είναι ένα νέο ζευγάρι.. και έδειχνε πιο πολύ Στέλλα Πάνο. Αυτό.».
Αφού, η συζήτηση συνεχίστηκε, η παρουσιάστρια, είπε, μετά από λίγο: «Δηλαδή υπάρχει και μια πλύση εγκεφάλου στον τηλεθεατή δείχνοντας του κάποιον, τον αγαπάει περισσότερο;».
youweekly.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.












![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-75x75.jpg)






























![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)






























































