Έγραψε το βιβλίο: «Πώς να σκοτώσεις τον άνδρα σου» – Μετά το έκανε πράξη (εικόνες)

Σοκαρισμένοι οι φίλοι της αστυνομικής λογοτεχνίας παρακολουθούν τις τελευταίες μέρες να ξετυλίγεται μπροστά τους ένα δράμα βγαλμένο κατευθείαν από ένα θρίλερ.

Συγκεκριμένα, η συγγραφέας Nancy Crampton Brophy, από τις ΗΠΑ, συνελήφθη με την κατηγορία ό,τι πυροβόλησε και σκότωσε τον άνδρα της, κάτι το οποίο η ίδια αρνείται.

Η Nancy, λατρεύει και γράφει αστυνομικά μυθιστορήματα με θέμα την συζυγοκτονία και το έγκλημα. Μερικοί από τους τίτλους βιβλίων της είναι “Ο λάθος σύζυγος” και “Ο λάθος αστυνομικός”.

Το 2011 είχε γράψει ένα δοκίμιο 700 λέξεων με τίτλο “Πώς να σκοτώσεις τον σύζυγό σου”.

Μην το χάσεις:  Τα 8 πράγματα που μάθαμε λάθος στο σχολείο

Περιγράφοντας τον εαυτό της, μάλιστα, έγραφε σε ένα βιβλίο της, «ως συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων, σκέφτομαι αρκετά συχνά τον φόνο και τις διαδικασίες εξιχνίασης εγκλημάτων από την Αστυνομία. Εξάλλου, αν ο φόνος έχει ως στόχο να με απελευθερώσει, σίγουρα δεν θα ήθελα να περάσω όλη τη ζωή μου στη φυλακή«.

Ο σύζυγος της, ήταν καθηγητής σε Σχολή Μαγειρικής, στην κουζίνα της οποίας βρέθηκε το πτώμα του.

Μην το χάσεις:  Έδιωχνε την Γυναίκα του απ΄το Σπίτι και Bίαζε την 3 Εβδομάδων Κόρη του-Το Χειρότερο όμως Είναι το Τέλος που της Έδωσε

Λίγες ώρες μετά από την δολοφονία του, η σύζυγός του, ύποπτη για το έγκλημα, δημοσίευσε μια ανάρτηση στο όπου χαρακτήριζε τον άνδρα της τον «καλύτερό της φίλο» και δήλωνε σοκαρισμένη.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο πάνω από 25 χρόνια. Η συγγραφέας συνήθιζε να αναφέρεται στον άνδρα της ως “ο κ. Σωστός”, αναφέροντας ωστόσο ό,τι όπως όλα τα ζευγάρια ..αντιμετώπιζαν τις δυσκολίες τους.

Η δίκη με εκείνη στο εδώλιο κι εκείνον στο …χώμα, θα διεξαχθεί στις 17 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες: enikos.gr

loading...