Πως αντιδρούν οι άνδρες όταν περνάει από μπροστά τους μια γυναίκα που φορά ένα καυτό στενό σορτσάκι;[video]

Βέβαια στο κοινωνικό πείραμα που έγινε σε πάρκα του Λονδίνου, το ερώτημα θα μπορούσε να είναι, πως αντιδρούν οι γυναίκες όταν βλέπουν τους άνδρες τους να κοιτάζουν…

Οι κρυφές κάμερες είχαν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου. Ήταν μέρα μεσημέρι με ζέστη και πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν αποφασίσει να «αράξουν» στο χορτάρι και να απολαύσουν τη λιακάδα.

Ξαφνικά περνούσε από μπροστά τους μια χυμώδης γυναίκα η οποία φορούσε ένα στενό φανελάκι και ένα ακόμη στενότερο σορτς, το οποίο περισσότερα αποκάλυπτε παρά έκρυβε, και έκανε την φαντασία να οργιάζει.

Μην το χάσεις:  Αυτό είναι το site που χαρίζει 900 ευρώ σε όποιον καταφέρει να…

[ad id=»215657″]

[sc name=»Facebook Like» ]

Η Καισίν Ουίτλει, το μοντέλο που είχε επιλεγεί για αυτό το σκοπό, έκανε τη δουλειά της και με το παραπάνω. Περπατούσε και μαγνήτιζε τα ανδρικά βλέμματα. Και όταν λέμε μαγνήτιζε, κυριολεκτούμε αφού πολλοί την κοιτάζουν την προσπερνούν, συνεχίζουν να προχωρούν αλλά το κεφάλι τους στρέφεται στα οπίσθια της.

Μην το χάσεις:  Εύβοια: Το πήγε για κούρεμα και πέθανε. Το εγκληματικό λάθος στο κούρεμα που σκότωσε αυτό το γλυκό σκυλάκι...

Κάποιοι όπως απολαμβάνουν τον ήλιο την κοιτούν μέχρι να χαθεί από το οπτικό τους πεδίο, κάποιοι άλλοι την φωτογραφίζουν, κάποιων οι γυναίκες που κάθονται δίπλα τους, τους κάνουν σκηνές ζηλοτυπίας και κάποιοι μόλις την βλέπουν να περνάει στην κυριολεξία… ενθουσιάζονται.

pronews.gr

loading...